«ΒΟΜΒΑ»: ψεύτικα τα οπίσθια της Pippa Middleton!

Ποιό κόλπο φέρεται να χρησιμοποίησε στον πριγκιπικό γάμο

«ΒΟΜΒΑ»: ψεύτικα τα οπίσθια της Pippa Middleton!

​Τι κι αν ο ανδρικός πληθυσμός «κόλλησε» με τα οπίσθιά της στον πριγκιπικό γάμο, πριν από τρία χρόνια και η πίσω όψη της ήταν αυτή που την έκανε θέμα συζήτησης ανά τον κόσμο; Η Pippa Middleton φαίνεται πως… δεν τα έχει τα προσόντα!

«Το λέω και το επαναλαμβάνω: είχε ψεύτικα οπίσθια! Αν της βγάλετε τα ψεύτικα, έχει οπίσθια όπως όλος ο κόσμος. Είναι οπτική ψευδαίσθηση, ήξερε ότι ένα δισ. άνθρωποι θα την κοίταζαν. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τα δείξει!», υποστήριξε ο Stephane Bern, ειδήμων της βασιλικής οικογένειας, σε τηλεοπτική εκπομπή.

pippa1.jpg

Μάλιστα, ο 50χρονος Γάλλος υποστήριξε τον ισχυρισμό του επισημαίνοντας πως σε πρόσφατο ταξίδι της αδερφής της Kate Middleton στο Bordeaux τα τουρλωτά οπίσθια δεν υπήρχαν, ενώ απέφυγε να ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποία η Pippa έδωσε… ώθηση στα οπίσθιά της.

pippa3.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αδερφή της δούκισσας κατηγορείται ότι εξαπάτησε την Υφήλιο: σύμφωνα με περσινό δημοσίευμα του περιοδικού «Grazia», η Pippa απευθύνθηκε σε ειδικούς, που της πρότειναν να φορέσει προσθετικό εσωρούχων, που τονίζει την πίσω όψη!

pippa4.jpg

Η ίδια η Pippa, πάντως, ακόμα έχει κατά νου πως o κόσμος την γνωρίζει από την... πίσω όψη: «η διασημότητα έχει τις καλές, τις κακές και, αν μου επιτρέπετε, και τις πισινές πλευρές της», δήλωσε πρόσφατα!

pippa2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top