Miranda Kerr: Με προσευχή ξεπέρασε τον χωρισμό από τον Orlando Bloom

«Όλοι περνάμε δύσκολες περιόδους στη ζωή μας»

Miranda Kerr: Με προσευχή ξεπέρασε τον χωρισμό από τον Orlando Bloom

Πρώτη ανάρτηση: 01/05/2014 00:55

​Μπορεί η Miranda Kerr να είναι μια από τις ωραιότερες και πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, αλλά ακόμα κι αυτή περνά "τρικυμίες" στη ζωή της.

Μια απ΄αυτές, ήταν ο χωρισμός από τον σύζυγό της, Orlando Bloom.

εξωφυλλο.jpg
H 31χρονη καλλονή, σε συνέντευξή της στο «Harper’s Bazaar», μίλησε για το διαζύγιο από τον 37χρονο star:

«Όλοι περνάμε δύσκολες περιόδους. Αυτό είναι αναπόφευκτο και μέσα στη ζωή. Νιώθω πως αποτελεί μια καθημερινή διαδικασία μέσα από την οποία βγαίνουμε τελικά καλύτεροι!»

μιραντα2.jpg
Πρόσθεσε ακόμα, πως «όταν χωρίζεις αποτελεί μια δική σου επιλογή», εξηγώντας πως κατάφερε να τη διαχειριστεί:

«Μέσω της προσευχής και της αυτοσυγκέντρωσης, έμαθα να ξεπερνάω τις δυσκολίες. Όταν ήμουν μικρή, η γιαγιά μου, μου έμαθε πώς να προσεύχομαι. Έτσι κατάφερα να βρω την εσωτερική μου γαλήνη!»

πρωην.jpg
Τέλος, αποκάλυψε πως με τον Orlando Bloom μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι αλλά διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις, μιας και μαζί έχουν αποκτήσει ένα 3χρονο αγοράκι τον Flynn:

«Είμαστε πολύ καλά! Μιλάμε κάθε μέρα. Είμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Άλλωστε θα είμαστε οικογένεια για πάντα, και αγαπάμε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Μαζί δημιουργήσαμε κάτι πολύ όμορφο, και υπενθυμίζουμε συνεχώς στον εαυτό μας πόσο τυχεροί είμαστε που το έχουμε αυτό! Είναι ένας θαυμάσιος πατέρας. Νιώθω πολύ τυχερή!» κατέληξε η Miranda Kerr.
μωρο.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top