H Αlessandra Ambrosio πήγε να πάρει την κόρη της από το σχολείο με καυτό σορτσάκι!

ΔΕΙΤΕ την εμφάνιση που… κ(ώ)λασε

H Αlessandra Ambrosio πήγε να πάρει την κόρη της από το σχολείο με καυτό σορτσάκι!

​Πολυάσχολη μαμά είναι η Alessandra Ambrosio, η οποία στον ελεύθερο χρόνο της εκτός από τις άλλες της δουλειές φροντίζει ΚΑΙ τη σιλουέτα της.

αλ1.jpgαλ2.jpg
Το 33χρονο μοντέλο της «Victoria’s Secret» που έχει αποκτήσει δυο παιδιά, είναι fan του fitness και της υγιεινής διατροφής.

αλ3.jpg
Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που οι παπαράτσι την έχουν τσακώσει να γυμνάζεται άλλοτε κάνοντας pilates και άλλοτε πηγαίνοντας για τρέξιμο.

αλ5.jpgαλ11.jpg
Έτσι έκανε και αυτή τη φορά. Αφού έκανε το jogging της, πήγε όπως ήταν με τα ρούχα της γυμναστικής, να πάρει την κορούλα της Anja, από το σχολείο.

αλ10.jpg
Φαντάζεστε τώρα τι χαρά έκαναν οι υπόλοιποι γονείς που είδαν το μοντέλο από τη Βραζιλία να καταφτάνει στο σχολείο, φορώντας ένα καυτό σορτσάκι το οποίο είχε κολλήσει πάνω στο κορμί της, αφήνοντας ακάλυπτα τα πόδια της. Και για να είμαστε και "δίκαιοι", αν παρατηρήσετε καλύτερα τις φωτογραφίες, θα δείτε ότι η Alessandra μπορεί να είναι κορμάρα, αλλά ακόμα κι εκείνη ΔΕΝ είναι τέλεια. Μητέρα δυο παιδιών, το 33χρονο μοντέλο την έχει την κυτταρίτιδά της, παρά τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.
αλ12.jpgαλ9.jpg
αλ8.jpg
αλ7.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top