Γνωστός τραγουδιστής: «η μητέρα μου έχει AIDS εδώ και 30 χρόνια»

H συγκλονιστική του αποκάλυψη και η καμπάνια για άλλους ασθενείς

Το ότι η μητέρα του πάσχει από AIDS εδώ και 30 χρόνια εξομολογήθηκε γνωστός μουσικός, ο οποίος ξεκίνησε καμπάνια μέσω Ίντερνετ προκειμένου να βοηθήσει κι άλλους ασθενείς!

«Το 1984 η μητέρα μου έφερε στον κόσμο την αδερφή μου, Teresa. Λόγω επιπλοκών στον τοκετό, χρειάστηκε μετάγγιση αίματος και τότε ήταν που το μολυσμένο με HIV αίμα του πατέρα μου μπήκε στο σώμα της», αποκάλυψε ο Ryan Lewis, o βραβευμένος με Grammy μουσικός για το ντουέτο του με τον Macklemore.

ryan_lewis.jpg

O νεαρός star γνωστοποίησε την ασθένεια της μητέρας του «ανεβάζοντας» μία φωτογραφία τους στο Twitter και ανακοινώνοντας την δημιουργία ενός φιλανθρωπικού οργανισμού, με το όνομα «30/30 Project», που στόχο έχει την συγκέντρωση χρημάτων για όσους πάσχουν από AIDS.

«Όταν διαγνώσθηκε με τον ιό, οι γιατροί της είπαν ότι έχει 5 χρόνια ζωής, ενώ είχε ήδη γεννήσει την άλλη μου α��ερφή, Laura και εμένα. Τόσο εγώ, όσο και η αδερφή μου, είχαμε 25% πιθανότητες να γεννηθούμε με τον HIV, ωστόσο, είμασταν υπερβολικά τυχεροί. Χάρη στην ιατρική και την φροντίδα των γιατρών, η μητέρα μου έζησε, παρά τις αρχικές προβλέψεις», συνεχίζ��ι ο Lewis.

Στόχος του «30/30 Project» είναι να συγκεντρώσει περίπου 80.000 ευρώ προκειμένου να κατασκευαστεί κλινική για όσους πάσχουν από AIDS στο Μαλάουι, αλλά και παρόμοια κέντρα σε περιοχές της Κένυα. Το κοινό, πάντως, όχι μόνο συγκλονίστηκε από την αποκάλυψη του μουσικού, αλλά και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του: μέσα σε ένα 24ωρο, οι δωρεές από όλο τον κόσμο ξεπέρασαν τις 21.000 ευρώ!

Δείτε στο βίντεο την καμπάνια του Ryan Lewis για το «30/30 Project»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top