Έξαλλος ο Σφακιανάκης με την κατάσχεση - τι απαντά μέσω του λογιστή του

Γιατί αρνείται να πληρώσει το χαράτσι και έκτακτους φόρους;

​Πυρ και μανία έχει γίνει ο Νότης Σφακιανάκης μετά την κατάσχεση του τραπεζικού του λογαριασμού από την Εφορία καθώς δεν έχει πληρώσει το χαράτσι κι άλλους έκτακτους φόρους εδώ και περίπου τρία χρόνια!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Εφορία έχει ήδη κατασχέσει 26.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε κατάσχεση άλλων 10.000 ευρώ.

«Παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου, ειδικά με έναν φορολογούμενο Έλληνα ο οποίος καταβάλλει φόρους πάρα πολύ μεγάλους διότι δηλώνει αυτά που πρέπει να δηλώσει», δηλώνει ο λογιστής του τραγουδιστή, Νίκος Κιλιμάτος.

Μάλιστα, ο Νότης έχει αναθέσει στον κ. Κιλιμάτο να καταθέσει μία δήλωση αντίθεσης, ένα έγγραφο με το οποίο έχει κάνει γνωστή στην Εφορία την άρνησή του να πληρώσει οποιονδήποτε έκτακτο φόρο, αλλά πληρώνει κανονικά τους τακτικούς φόρους που του αναλογούν.

«Δεν είναι νομικό έγγραφο. Είναι μία δήλωση άρνησης, μία δήλωση ότι εγώ ναι, ξέρω τι γίνεται, έχω αντίληψη των πραγμάτων και δηλώνω την αντίθεσή μου, όχι νομικά, την αντίθεσή μου στον επιπλέον φόρο», λέει ο λογιστής του δημοφιλή καλλιτέχνη.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πριν από λίγες εβδομάδες, ο Νότης -που χαρακτηρίζει «συνειδητή επιλογή» το να μην πληρώνει και «πρόβατα» τους συνεπής φορολογούμενους- έκανε γνωστό ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του Δημοσίου: «το να βάζει κάποιος το χέρι του στην τσέπη σου χωρίς να το δικαιούται, πρέπει να του κόψεις το χέρι. Τώρα, με αναγκάζουν να τρέξω νομικά κατά του Κρά��ους της πλάκας, κατά όποιου έχει κάνει αυτή την καταχρηστική πράξη. Ε, δεν θα με ταλαιπωρήσουνε; Θα με ταλαιπωρήσουνε!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top