ΦΩΤΟ: οικογενειακώς στην Αθήνα ο Sacha Baron Cohen!

Πού «τσακώσαμε» την σύζυγό του, Isla Fisher;

ΦΩΤΟ: οικογενειακώς στην Αθήνα ο Sacha Baron Cohen!

​Χωρίς να αντιληφθεί κανείς επισκέφθηκαν την Αθήνα ο Sacha Baron Cohen, η σύζυγός του, Isla Fisher και οι δύο τους κόρες! Μάλιστα, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να επισκεφθεί γνωστό κομμωτήριο στην περιοχή της Ακρόπολης για να περιποιηθεί τα μαλλιά της! Tο star.gr έμαθε όλες τις λεπτομέρειες και σου παρουσιάζει φωτογραφίες!

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η οικογένεια του πασίγνωστου κωμικού ηθοποιού άφησε για λίγο το Hollywood και επισκέφθηκε ιγκόγνιτο την Ελλάδα, όπως έχει αρκετές φορές στο παρελθόν.

fisher1.jpgisher3.jpg

Ουδείς αντιλήφθηκε την παρουσία του διάσημου ζευγαριού στην Αθήνα, το star.gr, όμως, εντόπισε την Isla Fisher -που πρόσφατα απολαύσαμε στην ταινία «The Great Gatsby» και σύντομα θα αρχίσει γυρίσματα για την νέα ταινία του Al Pacino- να φτιάχνει τα μαλλιά της στο κομμωτήριο του Γιώργου Πραπόπουλου, «Hair Staff», στην περιοχή της Ακρόπολης!

Ο γνωστός κομμωτής -που εμπιστεύονται πολλοί άνθρωποι της ελληνικής showbiz όπως οι Σταμάτης Κραουνάκης, Δήμητρα Παπίου και Τζόϋς Ευείδη- «ανέβασε» φωτογραφίες στο Facebook με την Isla Fisher να έχει αφεθεί στα χέρια του!

fisher4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top