ΣΚΑΝΔΑΛΟ: σεξ για ένα… εξώφυλλο ζητούσε ο φωτογράφος των celebrities!

Τι απαντά ο Terry Richardson στις καταγγελίες – «βόμβα»

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: σεξ για ένα… εξώφυλλο ζητούσε ο φωτογράφος των celebrities!

​Σάλος έχει προκληθεί στη διεθνή showbiz μετά την αποκάλυψη ενός μοντέλου από την Βρετανία, σύμφωνα με την οποία ο φωτογράφος των celebrities, Terry Richardson, της έταξε εξώφυλλο στην «Vogue» αν κάνει σεξ μαζί του!

«Αν σε γ@μ*σω, θα κανονίσω φωτογράφηση»

Η Emma Appleton άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον πασίγνωστο και καταξιωμένο φωτογράφο, στον οποίο έχουν ποζάρει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz, «ανεβάζοντας» στο Twitter ένα sms που φέρεται να της έστειλε.

656679_terry3.jpgΣτο κείμενο του μηνύματος, που εστάλη την Κυριακή, αναφερόταν η ανήθικη πρόταση, ενώ, όπως ήταν φυσικό, δεκάδες ερωτήσεις άρχισαν να «πέφτουν» στο Twitter του μοντέλου, το οποίο αποκάλυψε επίσης πως, όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον Richardson, εκείνος της απάντησε ότι περίμενε ένα «ναι» ή ένα «όχι»!

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογράφος των celebrities εμπλέκεται σε παρόμοιο σκάνδαλο: το 2010 είχε προκληθεί παρόμοιος «θόρυβος», ενώ, πριν από λίγες μέρες, ένα άλλο μοντέλο, η Charlotte Waters, ισχυρίστηκε πως στα 19 της φωτογραφήθηκε από τον Richardson, o οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά παρουσία της βοηθού του!

Καμία από τις καταγγελίες δεν έφτασε στα δικαστήρια, ενώ ο φωτογράφος έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι ζητάει σεξ σε αντάλλαγμα για ένα εξώφυλλο σε κάποιο σπουδαίο έντυπο.

«Μπλόκο» από σπουδαία έντυπα – τι απαντά ο ίδιος

Ήδη, πάντως, η αμερικάνικη «Vogue» και το ένθετο «Τ» των κυριακάτικων «New York Times» ανακοίνωσαν ότι δεν σκοπεύουν να συνεργαστούν με τον Richardson στο προσεχές μέλλον. Μάλιστα, η «Vogue» επισήμανε ότι η τελευταία φορά που ο φωτογράφος μπήκε στις σελίδες της ήταν πριν από τέσσερα χρόνια…

«Στους ανθρώπους αρέσει να επινοούν κακοπροαίρετες και συκοφαντικές ιστορίες. Απαντώντας, κάνω μια ταπεινή προσπάθεια να διορθώσω αυτές τις φήμες», δήλωσε ο φωτογράφος, ο οποίος απάντησε σε όσα του καταλογίζουν με ένα μακροσκελές γράμμα στην εφημερίδα «New York Post», ενώ την καταγγελία διέψευσε και εκπρόσωπός του.

Κάνοντας λόγο για «κακόβουλους» και «διεστραμμένους», ο Richardson επισημαίνει ότι η σεξουαλική θεματολογία ήταν πάντα μέρος της δουλειάς του, αλλά ουδέποτε έκανε ανήθικες προτάσεις και καταλήγει: «κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω αποδεχτεί πως οι πιο προκλητικές εικόνες μου είναι σίγουρο πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις και έχω μάθει να εκτιμώ τις συζητήσεις που προκαλούνται από αυτές. Το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι πως είτε αγαπάς, είτε μισείς τη δουλειά μου και εμένα, θα το κάνεις υπό το πρίσμα της αλήθειας και αφού υπάρχει ενημέρωση από αληθινά γεγονότα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top