AYTO είναι το σοκολατένιο αυγό που θα σε κάνει να αμαρτήσεις!

Δες τι ετοίμασε ο ζαχαροπλάστης των celebrities

AYTO είναι το σοκολατένιο αυγό που θα σε κάνει να αμαρτήσεις!

Λαχταριστό, γευστικότατο, τεράστιο, εντυπωσιακό και… πανάκριβο: αυτό είναι με πέντε λέξεις το πασχαλινό αυγό που θα σε κάνει να αμαρτήσεις, φτιαγμένο από τα χεράκια του ζαχαροπλάστη των celebrities!

egg4.jpg

Η πασχαλινή λιχουδιά που ετοίμασε για φέτος το «Sugar and Plumm», το ζαχαροπλαστείο της Νέας Υόρκης που επισκέπτονται τακτικά ουκ ολίγοι stars (όπως η Katie Holmes και η Blake Lively) απευθύνεται στους λάτρεις της σοκολάτας που τα έχουν τα λεφτάκια τους.

egg1.jpg

Με ύψος περίπου ένα μέτρο και βάρος 18 κιλά, το σοκολατένιο αυγό αποτελείται από μαύρη και λευκή σοκολάτα, που συνδυάζονται με στρώσεις σοκολάτας γάλακτος και είναι διακοσμημένο με τρισδιάστατα σοκολατένια κουνέλια, ρολόγια και χρυσές λεπτομέρειες.

egg3.jpg

Στα 3.610 ευρώ ανέρχεται η τιμούλα της «αμαρτίας» και ο υπεύθυνος του ζαχαροπλαστείου την δικαιολογεί πλήρως, επισημαίνοντας ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα καλύτερα και ότι χρειάστηκαν τρεις εβδομάδες δουλειάς για να φτιαχτεί, ενώ τονίζει πως… δεν πρέπει να συζητάμε για θερμίδες!

egg2.jpg

δεν βρεθεί αγοραστής, το «Sugar and Plumm» σκοπεύει να κρατήσει το αυγό στην αποθήκη του και να το τοποθετήσει στο μουσείο σοκολάτας που έχει στα σκαριά…

Kάνε κλικ εδώ και δες το θέμα του star.gr για το περσινό σοκολατένιο αυγό - γίγας του «Sugar and Plumm»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top