Δήμος Μπέκε για την αποχώρηση από το «Voice»: «νιώθω σκ*τ*»

Πώς σχολίασε την απόφαση του Αντώνη Ρέμου να τον αφήσει εκτός;

Δήμος Μπέκε για την αποχώρηση από το «Voice»: «νιώθω σκ*τ*»

​«Σκ*τ* νιώθω, χάλια!», παραδέχθηκε ο Δήμος Μπέκε αμέσως μετά την αποχώρησή του από το «The Voice», ενώ σχολίασε την απόφαση του Αντώνη Ρέμου να κρατήσει την Τζωρτζίνα Καραχάλιου αν��ί για εκείνον!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στο τρίτο live ο κόσμος ψήφισε να παραμείνουν από την ομάδα του Αντώνη ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Άλεξ Οικονόμου, ενώ ο τραγουδιστής – coach επέλεξε την Τζωρτζίνα, διώχνοντας τον Δήμο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την παραγωγή, τον κόσμο, έπρεπε να γίνει έτσι, ήταν δίκαιο. Σκ*τ* νιώθω, χάλια. Θα πάω σπίτι θα το περάσω, θα ξυπνήσω αύριο, θα είμαι καλά, αλλά ήταν δίκαιο, να προχωρούν οι νέοι άνθρωποι. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα, να με ξαναδούν, αλλά να προχωρήσουν νέοι άνθρωποι. Αυτό ήθελε ο κόσμος και αυτό είναι το πιο δίκαιο. Θα το ξεπεράσω, θα γίνω καλά, γιατί είμαστε καλλιτέχνες και είμαστε ευαίσθητοι. Γνώρισα πολλούς καλούς φίλους εδώ, άξιους τραγουδιστές και συνάδελφους, να πάμε μπροστά», είπε ο τραγουδιστής.

Όσο για την απόφαση του coach να τον αφήσει εκτός;
«Το ήξερα ότι η επιλογή του ήταν η Τζωρτζίνα και ήταν πάρα πολύ καλή. Έυχομαι ό,τι καλύτερο για αυτό το μωρό, προσπαθεί πολλά χρόνια. Εύχομαι αυτή τη φορά να κάνουν κάτι και να τη βοηθήσουν πραγματικά να βγάλει δίσκο και να ακούμε αυτή τη φωνάρα», απάντησε ο Δήμος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top