Ελληνίδα στιχουργός: «όταν έμεινα έγκυος, με παράτησε ο σύντροφός μου και έχασα τη δουλειά μου»

Η συγκλονιστική εξομολόγη��η της Πέγκυς Πολίτου

Ελληνίδα στιχουργός: «όταν έμεινα έγκυος, με παράτησε ο σύντροφός μου και έχασα τη δουλειά μου»

Πριν από λίγα χρόνια συνεργαζόταν με «μεγάλα» ονόματα του τραγουδιού, έκανε δημόσιες σχέσεις και «χρυσές» δουλειές στη δισκογραφία… Η ζωή της Πέγκυς Πολίτου, όμως, άλλαξε από την μία στιγμή στην άλλη, καθώς, όπως εξομολογείται, όταν έμεινε έγκυος, ο σύντροφός της την παράτησε και έχασε την δουλειά της!

«Η ζωή μου πέρασε έναν Γολγοθά! Έχασα την δουλειά που είχα λόγω της εγκυμοσύνης, γιατί δεν μπορούσε να ταξιδεύω συνέχεια ή να δουλεύω χωρίς ωράριο και νύχτες. Δεν με αποδέχονταν πια τα αφεντικά γιατί μια έγκυος πώς θα τους εξυπηρετούσε;», είπε η γνωστή στιχουργός.

Εκτός από την «λαμπερή» δουλειά, η Πέγκυ ζούσε τον μεγάλο έρωτα, με τον πατέρα του γιού της, Οδυσσέα. Ωστόσο, εκείνος την εγκατέλειψε όταν έμεινε έγκυος: «αποφάσισε ξαφνικά ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια εξέλιξη της σχέσης. Πήρε την τσάντα του και πήγε να σκεφτεί. Υποθέτω, ακόμα σκέφτεται, μετά από 8 χρόνια…», ανέφερε η ίδια. Εγκαταλελειμμένη, έγκυος και άνεργη, η στιχουργός ενημέρωσε τον πρώην σύντροφό της για τον ερχομό του παιδιού, εκείνος, όμως, της ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες και δεν θέλει καμία επαφή μαζί τους, γιατί δεν θέλει να δεθεί με το παιδί!

«Του στέλνω ευλογίες! Γιατί εξαιτίας του, γέννησα ένα υπέροχο πλάσμα», είπε συγκινημένη η Πέγκυ και πρόσθεσε: «είναι η συγκίνηση της χαράς, συγκινούμαι πολύ όταν μιλάω για τον γιό μου».

Ο ερχομός του παιδιού, όπως υποστήριξε, έφερε ξανά το φως στη ζωή της και την έκανε να γνωρίσει την αγάπη. Μάλιστα, μαζί με τον γιό της, η στιχουργός ακούει τα τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσαν γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Τάνια Τσανακλίδου και Δημήτρης Μπάσης.

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Πέγκυς Πολίτου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top