Δεν είναι αστείο: Ο Σάκης Ρουβάς ενδιαφέρεται να γίνει... αγρότης-Ψάχνει γη για επενδύσεις

Δείτε στο ρεπορτάζ του star.gr που στρέφεται το ενδιαφέρον του τραγουδιστή

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Μετά το τραγούδι, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την παρουσίαση αλλά και τον σχεδ��ασμό ρούχων ο Σάκης Ρουβάς «ψάχνεται» και για άλλα πράγματα…

Αν σε λίγο καιρό τον δείτε σε κάποια επαρχία με γαλότσες και μες στις λάσπες… μην απορήσετε.

Ο τραγουδιστής ενδιαφέρεται να γίνει… αγρότης αφού ψάχνει γη για… επενδύσεις!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο Σάκης Ρουβάς πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε μαζί με συνεργάτες του την Ένωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγρινίου όπου ξεναγήθηκε από τους ιθύνοντες με τους οποίους δεν αποκλείεται να συνεργαστεί στο μέλλον!

Οπως λένε οι ίδιοι πως λένε οι ίδιοι, πάντως, ο τραγουδιστής διαθέτει «επιχειρηματικό μυαλό!»

Ο Σάκης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις εναλλακτικές καλλιέργειες, όπως η στέβια, αλλά και για τα σπαράγγια τα οποία εξάγονται στο εξωτερικό!

Όπως αναφέρουν οι πηγές του star.gr, ρωτούσε για τις αποδόσεις της καλλιέργειας, προσπαθούσε να μάθει για τα κοστολόγια αλλά και για τη ζήτηση στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Πάντως, όπως μάθαμε, η προσοχή του δεν στρέφεται μόνο στο Αγρίνιο, καθώς μέχρι στιγμής, έχει «οργώσει» σχεδόν όλη την Ελλάδα για να βρει κάτι που θα τον ενδιαφέρει πολύ!

Παλιότερα είχε έρθει σε επαφή με παραγωγούς στο Μεσολόγγι καθώς σκεφτόταν να αγοράσει εκτάσεις με ελιές ενώ έχει επισκεφθεί και περιοχές της Βόρειας Ελλάδας!

Για να δούμε πιο… χωράφι θα τον κερδίσει τελικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top