ΔΕΣ: πώς θα κάνεις διακοπές στο νησί του Marlon Brando!

Σε πολυτελές θέρετρο μετατράπηκε ο επίγειος «παράδεισος» του ηθοποιού

ΔΕΣ: πώς θα κάνεις διακοπές στο νησί του Marlon Brando!

Σε πολυτελές θέρετρο για εκλεκτά (και ακριβά) γούστα μετατράπηκε το ιδιωτικό νησί του Marlon Brando, το μέρος όπου ο ηθοποιός γνώρισε την αγαπημένη του, αλλά και επέλεγε για να χαλαρώνει και όλοι είδαμε στην ταινία «Η Ανταρσία Του Μπάουντι»!

nisi1.jpg

Το κοραλλιογενές νησάκι στη Γαλλική Πολυνησία, ονόματι Tetiaroa, βρίσκεται τριάντα μίλια από την Ταϊτή και, σήμερα, οπότε και συμπληρώνοναι 10 χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού, αποκαλύπτει τη νέα του μορφή.

nisi2.jpg

Οι πρώτοι επισκέπτες του θερέτρου «The Brando» θα μπορούν να διαμένουν σε μία από τις 35 βίλες του νησιού από την 1η Ιουλίου, αρκεί να είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν έως και 9.000 ευρώ!

nisi3.jpg

Η «τσουχτερή» τιμή δικαιολογείται από την χλιδή και τις ανέσεις, μεταξύ των οποίων ιδιωτική πισίνα και ιδιωτική παραλία, αλλά και πρόσβαση σε θαλάσσια σπορ για όλα τα γούστα.

nisi4.jpg

Στα «συν» του παραδείσου βάλε και το ότι είναι προσβάσιμος μόνο με ιδιωτικό αεροπλάνο, ενώ, κατά την διάρκεια της διαμονής σου θα απολαμβάνεις καταγάλανα νερά, παραλίες με λευκή άμμο, κοκκοφοίνικες και παραδείσια πουλιά να σου κελαηδούν μέσα στα αυτιά!

nisi6.jpg
Ακόμα σκέφτεσα�� τις 9.000 ευρώ;

nisi7.jpg

nisi5.jpg

nisi8.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top