Τι τρέχει με τον Αντρέα Γεωργίου και την ανιψιά της Βίσση; ΔΕΙΤΕ τι απαντά η ίδια

"Αν η Βανδή γυρνούσε την καρέκλα της θα διάλεγα εκείνη και όχι τον Ρέμο"

Τι τρέχει με τον Αντρέα Γεωργίου και την ανιψιά της Βίσση; ΔΕΙΤΕ τι απαντά η ίδια

Για τον αν τρέχει κάτι με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον πρώην της Ελευθερίας Ελευθερίου απάντησε η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «Τhe Voice»

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι οι δυο τους είναι φίλοι, όπως και με την Ελευθερία Ελευθερίου, αποφεύγοντας να πει αν υπάρχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους.

«Με τον Αντρέα Γεωργίου ξεκινήσαμε και κάναμε πράγματα μαζί στην Κύπρο. Κάναμε το Dancing της Κύπρου. Εγώ τον ήξερα από την Σοφία Καρβέλα όταν ήταν μαζί στο σήριαλ. Δεν κάναμε παρέα όμως τότε. Στην Κύπρο κάναμε πολύ παρέα. Επειδή εγώ δεν ήξερα άτομα από εκεί ήμουν κολλημένη πάν�� του και εκείνος με προστάτευσε, γιατί είναι και πολύ προστατευτικός. Έτσι, δημιουργήθηκε μια πολύ καλή φιλία, και με την Ελευθερία (Ελευθερίου) μετά. Είμαστε πολύ φίλες, όπως και με τον Αντρέα. Είναι πολύ καλός ο Αντρέας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο «Τhe Voice» η Βέρα μπήκε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, καθώς ήταν ο μόνος από τους coaches που είχε γυρίσει την καρέκλα του αλλά τελικά στα Battles κόπηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στα live.

«Στεναχωρήθηκα που δεν προχώρησα, όχι που διάλεξε την Φανή. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με μένα. Μπορώ να καταλάβω και τη θέση του Αντώνη. Σίγουρα θα ήθελα να ήμουν εγώ αυτή που θα διάλεγε, για αυτό πήγα, μη λέμε και ψέματα» είπε και πρόσθεσε:«Στα blind auditions το ότι δεν γύρναγε κανείς με άγχωνε. Χάρηκα όταν γύρισε ο Αντώνης, αλλά ήθελα να γυρίσει και κάποιος άλλος επειδή δουλεύω με τον Αντώνη. Αν γύριζε κάποιος άλλος δεν θα επέλεγα τον Αντώνη. Αρχικά αυτόν που σκεφτόμουν ήταν ο Αντώνης. Αλλά μετά που το ξανασκέφτηκα λίγο καλύτερα πιστεύω ότι θα διάλεγα άλλον»

Όπως υποστηρίζει η ίδια θα διάλεγε ακόμα και την Δέσποινα Βανδή αν εκείνη γυρνούσε την καρέκλα της.

Kάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top