ΧΑΜΟΣ με την κόντρα Ρέμου - Θαλασσινού: Απάντησε τελικά ο πρώτος στον δεύτερο;

Tι επισημαίνει ο τραγουδοποιός σε νέα του ανάρτηση στο facebook;

ΧΑΜΟΣ με την κόντρα Ρέμου - Θαλασσινού: Απάντησε τελικά ο πρώτος στον δεύτερο;

​Όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, ο Παντελής Θαλασσινός σε συνέντευξη του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο “The Voice”, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε μου αρέσει να ε��μαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι σοβαρά με τη μουσική και να πάω στο The Voice και να με κρίνει ο Ρέμος, η Βανδή, η Μελίνα ή οποιοσδήποτε άλλος».

Την απάντηση του φέρεται να δίνει ο Αντώνης Ρέμος στον Παντελή Θαλασσινό μέσω facebook. Το ζήτημα είναι ότι η εν λόγω ανάρτηση με την απάντηση του Ρέμου, βρίσκεται όχι σε προσωπική σελίδα του τραγουδιστή, ούτε σε επίσημο fan page, αλλά σε λογαριασμό που αναγράφεται ξεκάθαρα: «Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ PROFILE PAGE ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ».

H ανάρτηση έλεγε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση, πράγμα που δεν το θέλω καθόλου , να πρέπει να απαντήσω στον αγαπητό τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό• κακό δεν είναι στη ζωή να εκφράζεις τις απόψεις σου για όσα συμβαίνουν γύρω σου , κακό είναι να μηδενίζεις την πορεία κάποιων συναδέλφων σου, ίσως ακόμη χειρότερο να ασχολείσαι εσύ με τους άλλους για να απασχολήσεις. Ίσως θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε άλλους».

remos.jpg

Σε αυτήν την ανάρτηση, λοιπόν, για την οποία δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν είναι του Αντώνη Ρέμου, αν ο ίδιος είναι σύμφωνος ή έστω ενήμερος, ήρθε να απαντήσει εκ νέου ο Παντελής Θαλασσινός, με δική του ανάρτηση στο facebook:

thalassinos.jpg

«Φίλε μου, ίσως θα ξέρετε πολύ καλά, ότι αυτές οι εκπομπές κι οι συνεντεύξεις, απ’ ότι κι εγώ διεπίστωσα, για κάποιους λόγους μοντάρονται. Ίσως γιατί δεν έχουν το ρυθμό, αυτόν τον βιαστικό που επιθυμούν.. ‘Η ποιός ξέρει, ίσως για να συζητηθούν..

Μην ασχολείστε λοιπόν, με τις μονταρισμένες εκπομπές, και τα περιοδικά που εφευρίσκουν επικεφαλίδες, που βάζουν μόνο τα καθ’ εαυτούς κυρίως λεγόμενα. Εκτός και τους εκτιμάτε, η ζείτε γι’ αυτούς.

Στη μεν περίπτωση, του Voice, ναι, είπα αυτό που φρονώ και πιστεύω. Ότι “άν ήμουν νέος καλλιτέχνης (και είπα ΑΝ), δεν θα πήγαινα να με κρίνουν ο Ρέμος, η Βανδή, η Μελίνα κλπ”.

Γιατί θα πρέπει όλοι να αποδέχονται τον τρόπο, που επιλέγει η τηλεόραση, να παρουσιάζει μοντέλα και τρόπο ζωής? Κι άν δε μ’ αρέσει, αυτή η εκπομπή? Πρέπει να γίνω ο ουδέτερος Φασουλής που του αρέσουν όλα, για να μη στενοχωρεί?
Γιατι ενοχλείστε με τον αντίλογο;
Στη δε περίπτωση του Παντελή Παντελίδη είπα: “Ο Παντελής Παντελίδης δεν είναι και η χειροτέρα των περιπτώσεων.” και εμφανώς δεν αναφέρομαι στον ίδιο, λέγοντας τη λέξη “φρούτα”. Υπάρχουν κι άλλες “ατάκες” στα αμοντάριστα πλάνα, όπως κάποια, που άναφέρω γι αυτόν με συμπάθεια, “ Ο καθένας κάνει τη δουλεια του, να’ ναι καλα ο άνθρωπος, δεν τον κατακρίνω”. Αναζητήστε τις, και αφού έχετε ιδία άποψη, μετά μισήστε με, ελεύθερα.
Υ.Γ.Δε το θέλω, και δε θα έλεγα κατι υβριστικό για κανένα.. Σέβομαι την προσπάθεια κάθε ανθρώπου, αλλά έχω το δικαίωμα, να μην εκτιμώ το αποτέλεσμα και το έργο του.
Π.Θ.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top