Παντρεύεται τον Μάιο ο Elton John!

Επισημοποιεί την σχέση του μετά από 8 χρόνια και δύο παιδιά

Παντρεύεται τον Μάιο ο Elton John!

Την διάταξη που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στην Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται να τιμήσει δεόντως ο Elton John, που αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τον David Furnish!

To ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια και έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, τον 4χρονο Zachary και τον ενός έτους Elijah.

«Ο Elton κι εγώ θα παντρευτούμε, σαν διάσημο ζευγάρι νιώθουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να βεβαιωθούμε ότι όλοι ξέρουνε, ότι αυτό που πολλοί ομοφυλόφιλοι που ζουν σε αυτή τη χώρα, και δεν φανταζόντουσαν ότι θα μπορούσε να συμβεί, τώρα γίνεται», έγραψε στο περιοδικό «Attitude» ο σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή.

Η διάταξη για τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο που μας πέρασε και ο Elton John θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου μέσα στον Μάιο, σε μία κλειστή τελετή, με λιγοστούς φίλους.

«Ελπίζουμε πως όταν οι γιοι μας θα έχουν μεγαλώσει ο κόσμος θα είναι διαφορετικός και ο γάμος θα έχει να κάνει μόνο με την αγάπη δύο ανθρώπων και όχι το φύλο τους», καταλήγει στο άρθρο του ο Furnish.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top