Πασίγνωστος τραγουδιστής έβαλε λουκέτα σε 3 επιχειρήσεις του για να σωθεί από τα χρέη

Τι εξομολογήθηκε για την ζωή του κάτω από την πίστα (φωτό)

Πασίγνωστος τραγουδιστής έβαλε λουκέτα σε 3 επιχειρήσεις του για να σωθεί από τα χρέη

πρώτη ανάρτηση: 30-03-2014, 22:27

Θύμα της κρίσης, όπως και οι περισσότεροι στην Ελλάδα, είναι και ο Λευτέρης Πανταζής, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος σε γνωστή εφημερίδα.

180213113821_1062.jpg

Ο τραγουδιστής, γνωστός και για το ταλέντο του στις “ business”, λίγο πριν δώσει την μάχη των δημοτικών εκλογών ως δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, παραδέχτηκε πως αναγκάστηκε λόγω της κατάστασης να βάλει λουκέτο σε κάποιες από τις επιχειρήσεις του

«Έκλεισα κάποιες επιχειρήσεις μου, για να μπορέσω να κρατηθώ, το καφέ στο Κολωνάκι και δύο καταστήματα σε Κορυδαλλό και Γλυφάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής, χωρίς ωστόσο να τα βάζει κάτω.

«Η ζωή δεν σταματά και ένας επιχειρηματίας ανήσυχος και πολεμιστής δεν τα παρατάει ποτέ. Το παλεύω, λοιπόν» εξομολογήθηκε και συνέχισε «είχα κάνει καλή διαχείριση στα οικονομικά μου, δόξα τω Θεό, αλλά έπαθα κι εγώ ζημιές. Όπως όλοι οι Έλληνες σχεδόν, έτσι κι εγώ έχω βάλει σε ρυθμίσεις κάποια χρέη, ώστε να είμαι εντάξει απέναντι στο κράτος».

Παρά τα όποια προβλήματα του δημιούργησε η κρίση, ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε ποτέ να βοηθάει τα παιδιά που έχουν την ανάγκη του, ειδικά του ΠΙΚΠΑ Βούλας, το οποίο επισκέπτεται συχνά.«Κάθε φορά που με χρειάζονται ψυχολογικά, καλλιτεχνικά ή οικονομικά είμαι δίπλα τους. Τους προσφέρω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Είναι ένα ευαίσθητο σημείο μου αυτό, ένα σημείο που μόλις το αγγίξεις, λιώνω. Δεν αντέχω! Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε με το χάρισμα της φωνής και μπορώ να μοιράζομαι αυτά που παίρνω και να τους προσφέρω χαρά. Μου φωνάζανε αυτά τα παιδιά ότι είμαι ο δεύτερος πατέρας τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που στηρίζει τον ίδιο αυτή την «φορτωμένη» περίοδο, ο αγαπημένος Λεπά είπε πως πρόσφατα χώρισε από μια σχέση λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top