ΟΛΟ και φουσκώνει η Mila Kunis-Περιμένει δίδυμα με τον Ashton Kutcher;

ΔΕΙΤΕ την κοιλίτσα της που έχει αρχίσει να φαίνεται! ΦΩΤΟ

ΟΛΟ και φουσκώνει η Mila Kunis-Περιμένει δίδυμα με τον Ashton Kutcher;

Τεσσάρων μηνών έγκυος είναι η Mila Kunis, η οποία όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Ashton Kutcher!

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα θέλουν την 30χρονη ηθοποιό να εγκυμονεί… δίδυμα.

m1.jpg
Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ», φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα καλωσορίσει δυο παιδάκια στον κόσμο, και πως τόσο ο 36χρονος Ashton όσο και η 30χρονη Mila, πετάνε στα σύννεφα με τα χαρμόσυνα νέα.

m2.jpg
Μάλιστα, οι δυο ηθοποιοί έπαθαν σοκ όταν έμαθαν πως ο πελαργός θα τους φέρει δίδυμα, ενώ έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο, με τον Αshton να διαλέγει έπιπλα και χρώματα.

m3.jpg
Προς το παρόν, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη, παρά το γεγονός ότι η κοιλίτσα της ηθοποιού όλο και φουσκώνει, με αποτέλεσμα να διακρίνεται πλέον ξεκάθαρα μέσα από τα φαρδιά ρούχα που επιλέγει να φορέσει.

m4.jpg
Πάντως άλλος φίλος του ζευγαριού, αυτή τη φορά στο περιοδικό «People», αναφέρει πως όντως οι δυο τους περιμένουν μωρό, αλλά όχι δίδυμα όπως γράφτηκε.

m5.jpg
Όποια κι αν είναι η αλήθεια… θα φανεί. Το σίγουρο πάντως, είναι πως η Mila λάμπει από χαρά.

m6.jpg
Οι παπαράτσι, την τσάκωσαν στο Las Vegas, για την προώθηση της νέας της ταινίας «Jupiter Ascending at Cinema-Con», με την 30χρονη star να προσπαθεί να «κρυφτεί» όσο μπορεί, δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της, Channing Tatum.
m7.jpgm8.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top