ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: τι λένε συνεργάτες της Lady Gaga για την συναυλία στην Ελλάδα

Θα τραγουδήσει ή όχι στην Αθήνα η εκκεντρική pop star;

​Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν την Lady Gaga να έρχεται στην Αθήνα για συναυλία. Το star.gr επικοινώνησε με συνεργάτες της τραγουδίστριας και σου μεταφέρει την απάντησή τους!

Σύμφωνα με όσα γράφονται και κάνουν τον γύρο του ελληνικού Ίντερνετ, η 27χρονη τραγουδίστρια θα περάσει από την Ελλάδα για μία και μόνο εμφάνιση, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας της, χωρίς, ωστόσο, να έχουν καθοριστεί η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας.

Με βάση όσα έχουν ανακοινωθεί επίσημα έως αυτή την ώρα, η διάσημη pop star θα «πατήσει» Ευρώπη για το «The ARTPOP Ball» στις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε και τραγουδά στο Βέλγιο, ενώ η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται στους σταθμούς της.

Μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, η Gaga έχει διαδοχικές συναυλίες σε Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Το star.gr επικοινώνησε με συνεργάτες της Lady Gaga: «μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει προγραμματισμένη συναυλία στην Αθήνα, αλλά δεν αποκλείεται. Oι σταθμοί της περιοδείας είναι ακόμα υπό διαμόρφωση», ήταν η απάντηση που πήραμε!

Λέτε να δούμε την Gaga στο ΟΑΚΑ μέσα στον Σεπτέμβριο ή τον Νοέμβρη;
Το μέλλον θα δείξει, αν και πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι είμαστε πολύ κοντά σε θετικές ανακοινώσεις...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top