Κατερίνα Παπουτσάκη: ΕΤΟΙΜΗ να της χτυπήσει και πάλι την πόρτα ο πελαργός

"Θέλω να κάνω ένα δεύτερο μωρό"

Κατερίνα Παπουτσάκη: ΕΤΟΙΜΗ να της χτυπήσει και πάλι την πόρτα ο πελαργός

Για το γιο της Μάξιμο, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει και ένα δεύτερο παιδί.

«Θα θέλαμε κάποια στιγμή αλλά όχι ακόμα. Προς το παρόν επιθυμούμε να χαρούμε τον Μάξιμο. Θέλουμε να ζήσουμε κάθε στιγμή μαζί του, μετά καλώς να έρθει ένα δεύτερο μωρό. Τώρα είμαστε καλά οι τρεις μας και αυτό το απολαμβάνω» λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πάντως, όπως υποστηρίζει η ίδια δεν θέλει να έχει το κλασικό δέσιμο της Ελληνίδας μάνας με το γιο της. «Δεν ξεχωρίζω το φύλο. Και κόρη να είχα πάλι το ίδιο δέσιμο θα ένιωθα. Εξάλλου χαίρομαι τόσο να βλέπω τον Μάξιμο να “λιώνει” εξίσου και με τον μπαμπά του»

Όσο για το αν θα αποκάλυπτε τις σέξι φωτογραφήσεις της στο γιο της όπως σκέφτεται να κάνει η Sharon Stone με το δικό της παιδί; Η ηθοποιός απαντά: "Κατ’ αρχάς ποτέ δεν έκανα τόσο sexy φωτογραφίσεις όσο η Sharon Stone για να αγχώνομαι από τώρα. Φωτογραφιζόμουν πάντα σε ένα πλαίσιο που εγώ άντεχα και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν φωτογραφίες για τις οποίες να ντρέπομαι. Είμαι γενικά cool σε αυτό το θέμα!"

Μάλιστα, δεν αποκλείει να κάνει ξανά μία σέξι φωτογράφιση! Για να δούμε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top