Πάολα: Παραδέχεται ότι ζει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΩΤΑ!

Διαβάστε τι λέει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

​Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Πάολα και μίλησε για όλα! Για την κόρη της Παολίνα, τον γάμο, τον έρωτα, την καριέρα της αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει ένα ακόμα παιδάκι!

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αυτό το διάστημα ζει τον μεγάλο έρωτα!

«Ναι! Αλλά, ξέρεις, όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς, θα βαριόμουν και δεν θα ήμουν μαζί τους. Αν δεν ζούμε στα άκρα τις όμορφες στιγμές, τότε τι; Διαφορετικά θα ήμουν δυστυχισμένη».

paola3.jpg
Ακόμα παραδέχτηκε ότι έχει τη γυναικεία ανασφάλεια να ακουμπήσει ψυχικά σε έναν σύντροφο:

«Ναι το έχω αυτό! Σίγουρα θέλω κι εγώ έναν άντρα να κρατηθώ επάνω του, άσχετα βέβαια αν, στην πορεία, φανεί ότι τελικά εκείνος στηριζόταν πάνω μου (γελάει). Συμβαίνουν κι αυτά»

Όμως τον γάμο μάλλον δεν τον σκέφτεται αλλά θέλει πολύ ένα ακόμα παιδάκι!:

«Νομίζω πως όχι. Ο γάμος είναι ένα μεγάλο πάρτι κι εγώ τον ζω καθημερινά στο μαγαζί. Λες και ξαναπαντρεύομαι κάθε μέρα, με τέτοιο γλέντι π��υ ρίχνουμε! (γελάει). Όμως θέλω να κάνω ακόμα δύο παιδάκια. Το θέλω πολύ αυτό!»

Η κόρη της Παολίνα της ζητάει ένα αδελφάκι:

«Τώρα πια ναι, γιατί στο παρελθόν δεν ήθελε καθόλου. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να είναι η βασίλισσα της οικογένειας! Τώρα, όμως, μου λέει: «ναι, μανούλα μου, κάνε μου ένα αδελφάκι, το θέλω!».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της και τις δυσκολίες που έχει περάσει εξομολογήθηκε πως έχει υπάρξει κάποιος θαυμαστής ή θαμώνας που να την έχει φέρει σε δύσκολη θέση:

«Ναι, κάποιες φορές έχει τύχει, αλλά τίποτα ακραίο. Ξέρεις, μπορεί ο άλλος να σε φέρει σε αμηχανία και με κάτι πολύ όμορφο που θα κάνει και να σε κομπλάρει. Τώρα, τα πολύ άσχημα, τα απέβαλα εντελώς από τη μνήμη μου. Μου συνέ��ησαν αρκετά, αλλά τα αφήνω πίσω μου. Δεν είμαι όμως από τους ανθρώπους που βάζουν όρια στους άλλους για κανένα λόγο».

paola.jpg
Όσο για το αν φοβάται ότι κάποια στιγμή μπορεί να έρθει η «πτώση»:

«Η οποία μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, πρέπει να σου πω… Κοίτα, δεν μου εξασφάλισε κανείς ότι, αυτό ��ου ζω τώρα, θα κρατήσει για πάντα. Ότι θα γίνω γιαγιά και θα είμαι στην πίστα, πρώτο όνομα, με τη μαγκούρα. Όχι βέβαια! Είμαστε όσο ο κόσμος και το κοινό θέλουν να είμαστε».

Για ακόμα μια φορά όμως απάντησε και για τα σχόλια που δέχ��ηκε για την βραδιά που είχε φέρει στο μαγαζί την κόρη της Παολίνα:

«Ξέρεις κανένα παιδί που να μην έχει πάει, έστω μία φορά, στη δουλειά του μπαμπά του ή της μαμάς του; Ούτε τότε δεν άγγιξαν την καρδιά μου, κι ας έπιασαν στο στόμα τους το παιδί μου! Ήταν σχόλια από τους ίδιους και τους ίδιους… Ανάξιοι λόγου! Δεν έχει σημασία τι σου λένε, αλλά ποιοι σου το λένε… Και δεν πρέπει να δίνεις σημασία όταν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και σε κρίνει συνέχεια, ασχολούμενος με βλακείες».


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top