Ελένη Πέτα: Μιλά για τον μυθιστορηματικό έρωτα με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο, σύζυγο της!

«Όταν γνωριστήκαμε, ήμουν 26 και ήταν 16» λέει

Ελένη Πέτα: Μιλά για τον μυθιστορηματικό έρωτα με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο, σύζυγο της!

​Για τον μυθιστορηματικό έρωτα με τον σύντροφο της, μίλησε η Ελένη Πέτα!

Η 44χρονη τραγουδίστρια που έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο 17 μηνών, περιγράφει τη σχέση τους και λάμπει, μιας και όπως λέει:

«Τον άντρα μου τον λατρεύω. Έχουμε πολύ αγαπησιάρικη σχέση. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και έκανα το παιδί τους πρώτους μήνες που είμασταν μαζί. Γνωριζόμασταν βέβαια από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη».

  • Το παιδί όπως λέει τους προέκυψε, και πριν τον γνωρίσει τον σύζυγο της, είχε ξεγράψει το ενδεχόμενο να γίνει μάνα:

«Πίστευα ότι δεν θα μου συνέβαινε ποτέ εμένα αυτό. Δεν ήθελα και δεν το επεδίωκα. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτή την τεράστια ευθύνη και πίστευα ότι με τον σύντροφο που θα είμαι έπρεπε να δένω απόλυτα. Να καταλαβαινόμαστε και να συνενοούμαστε χωρίς να μιλάμε. Έψαχνα πολύ ιδανικά πράγματα. Αλλά ήρθε ο κατά��ληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή, γιατί ήμουν στο όριο αν το πάρεις ηλικιακά. Αυτό το παιδί ήρθε σαν δώρο. Μου άλλαξε τη ζωή μου. Αν δεν το βιώσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις.Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας και βγήκε το παιδί του έρωτα».

  • ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ;

«Γνωριζόμασταν πολύ φιλικά. Τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν κάναμε παρέα. Στη Θεσσαλονίκη είχαμε συνεργαστεί μόνο το 1996. Εκείνος ήταν 16 και εγώ ήμουν 26! Ήμουν ο μεγάλος του έρωτας, αλλά μετά από χρόνια πραγματοποιήθηκε αυτό το όνειρο. Μου έκανε εντύπωση το πώς με πλησίασε και με αντιμετώπισε. Αρχικά ερωτεύτηκα τον έρωτα του, αλλά μετά είδα ότι είναι κι ένα παιδί διαμάντι».

Ο�� δυο τους έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, και όπως τονίζει η 44χρονη τραγουδίστρια, «είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Το παιδί ήρθε στους 3 μήνες. Ήταν να γίνει. Μερικά πράγματα είναι της μοίρας. Γραφτά!»

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top