Εξώδικο μόνο σε παπαράτσι ο Ματέο: την… Μενεγάκη ξέχασε σου λέω!

Άραγε οι φωτό στα social media δεν παραβιάζουν την ιδιωτικότητα;

Εξώδικο μόνο σε παπαράτσι ο Ματέο: την… Μενεγάκη ξέχασε σου λέω!

​Ένα δράμα ζει ο Ματέο και εξώδικο σε περιοδικά και φωτογράφους έστειλε σου λέω: να μην φωτογραφίζουν το ξενοδοχείο και το σπίτι του στα Άχλα θέλει, μόνο που ξέχασε να α��αγορεύσει το ανάλογο και… στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τον εαυτό του, αφού ουκ ολίγες φορές είναι δικές τους οι φωτογραφικές μηχανές από τις οποίες βγαίνουν τα ενσταντανέ!

Απο την πρώτη κιόλας στιγμή του έρωτά τους, η παρουσιάστρια είναι η πρώτη διδάξασα στα παπαράτσι από την Άνδρο, αφού «ανεβάζει» στα social media από το φαγητό και τον κήπο τους, μέχρι την παραλία και την ξάπλα, ενώ κάποιες από τις πόζες τις έχει τραβήξει ο ίδιος ο καλός της!

2.jpg

Κι έρχομαι εγώ και ερωτώ: οι φωτογραφίες της Λενιώς, που μπορεί να τις δουν όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου μέσω Ίντερνετ, δεν παραβιάζουν την ιδιωτικότητα του Ματέο και όσα επιθυμεί (και καλά κάνει ο άνθρωπος), ο ε ο;

3.jpg

Γιατί κάθε φορά που είναι η παρουσιάστρια στα Άχλα, γεμίζει το ελληνικό Ίντερνετ φωτογραφίες από του ξενοδοχείου και του σπιτιού την άπλα. Μέχρι και... με κουρελού και καφάσι έχουμε δει την Ελένη στου Μαθιού την πλάση!

4.jpg

Πάλι καλά που δεν απαγόρευσε ο Μαθιός και τις φωτογραφίες από την πλαζ, όπου εκεί τους έχουμε δει να κάνουν ακόμα και… μασάζ!

020713203205_5666.jpg

Υ.Γ.: για να μην τρελαθούμε εντελώς, επισυνάπτω μερικές μόνο από τις φωτό προσωπικών στιγμών στα Άχλα, όπου χρέη παπαράτσι εκτελούν, είτε η Ελένη, είτε ο καλός της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top