ΔΕΙΤΕ την Καίτη Γαρμπή πρωταγωνίστρια στο θέατρο!

Εντυπωσιάζει με τις υποκριτικές της ικανότητες στο νέο της clip

​Την πρωταγωνίστρια μιας θεατρικής παράστασης υποδύεται η Καίτη Γαρμπή και κλέβει τις εντυπώσεις με τις υποκριτικές της ικανότητες στο νέο της video clip, για το τραγούδι «Ψεύτη»!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr που δημοσίευσε αποκλειστικά τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο, η δημοφιλής τραγουδίστρια υποδύεται την πρωταγωνίστρια της παράστασης «Συρανό Ντε Μπερζεράκ», η οποία διατηρεί δεσμό με τον συμπρωταγωνιστή της (Ντανίλο Ζέκα), που τελικά την απατά με την άλλη γυναίκα του θιάσου (Χριστίνα Μακρίδου).

Την σκηνοθεσία του clip, που γυρίστηκε σε γνωστό θέατρο της Αθήνας με την συμμετοχή θαυμαστών της Καίτης, υπογράφει η ταλαντούχα Βίκυ Βελλοπούλου. Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο είναι μόνο η... αρχή, καθώς θα ακολουθήσει και δεύτερο clip, συνέχεια του πρώτου, για το τραγούδι «Πάμε Φινάλε»!

Ο «Ψεύτης», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση, είναι το τρίτο single από τον δίσκο «Περίεργες Μέρες», που πρόσφατα έγινε χρυσός, μετά τα «Στην Άδεια Σου Καρέκλα» και «Ανεμοδαρμένα Ύψη».

Κάντε κλικ στο βίντεο και δείτε το clip για τον «Ψεύτη»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top