Η ΔΙΑΙΤΑ της Γωγώς Μαστροκώστα: Τι έτρωγε και έχασε κιλά ΚΑΙ πόντους;

ΔΕΙΤΕ τα μυστικά διατροφής που ακολούθησε για μια υπέροχη σιλουέτα

Η ΔΙΑΙΤΑ της Γωγώς Μαστροκώστα: Τι έτρωγε και έχασε κιλά ΚΑΙ πόντους;

​Η Γωγώ Μαστροκώστα διέθετε πάντα εκπληκτικό σώμα, όμως μετά τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», πολλοί σχολίασαν πως το κορμί της βρίσκεται σε άψογη φόρμα, μιας και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

6520_GOGO_MASTROKOSTA_222014.jpg
Πού οφείλεται όμως αυτή η ριζική αλλαγή;

«Να είναι καλά το Dancing with the Stars. Το παιχνίδι, με έβαλε στη διαδικασία ν΄ασχοληθώ περισσότερο με τη φυσική μου κατάσταση και τον εαυτό μου. Μπήκα σε πιο σωστό πρόγραμμα. Είπα ότι αφού βγαίνω στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια, θα πρέπει να προσέξω περισσότερο κάποια πράγματα. Άρχισα ν΄ασκούμαι και να φροντίζω πιο πολύ τη διατροφή μου».

9754_GOGO_MASTROKOSTA_19092013.jpg
Μάλιστα, αποκαλύπτει και το διατροφικό πρόγραμμα που ακολούθησε:

«Έκανα γι�� δυο μήνες την τυπική διατροφή που πρέπει ν΄ακολουθήσει κανείς για να χάσει κιλά. Έτρωγα σαλάτες, ψάρια, άπαχο κρέας, και φρούτα, ενώ έκοψα τα γαλακτοκομικά. Για εμένα η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Φυσικά πρέπει να προσέχει κανείς και τη δίαιτα του, αλλά χρειάζεται και άσκηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία στο καλό φαγητό. Δεν μπορώ να κρατηθώ αν δω κάτι που μου αρέσει, θα το φάω. Όμως με λίγη άσκηση είναι πολύ εύκολο να παραμείνεις στα κιλά σου, είτε ν΄αδυνατίσεις».

2039673.jpg
Συνολικα όπως λέει, έχασε «τρία με τέσσερα κιλά και πόντους. Κυρίως με τη γυμναστική. Το σώμα μαζεύει με την άσκηση και μπορεί τα κιλά που χάνεις να μην είναι πολλά, αλλά το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό λόγω απώλειας πόντων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top