Η Πάολα απαντά αν θα κινηθεί νομικά για όσους μιλούν για το παιδί της!

Τι λέει για το μεροκάματο που χάρισε στους συνεργάτες της;

Η Πάολα απαντά αν θα κινηθεί νομικά για όσους μιλούν για το παιδί της!

​Με διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά της, η Πάολα έχoντας ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τους Παντελή Παντελίδη, Τάμτα και Stan, μιλά για την κόρη της, τον πρώην σύζυγο της , το μεροκάματο της που χάρισε στους συνεργάτες της στο Teatro, αλλά και τη μαμά της που της λέει να μην βρίζει!

«Θέλω να σας πω ότι αυτή τη βδομάδα θα είναι πάλι το παιδί μου στο μαγαζί που εμφανίζομαι» λέει η Πάολα και προσθέτει:

«Δεν με στεναχωρεί που αναφέρονται στο παιδί… δεν μ’ αρέσει ο τρόπος που γίνεται, γιατί γίνεται απλά για να πουν κάτι. Στην ουσία δεν ασχολήθηκαν με το παιδί μου, με μένα ασχολήθηκαν, αλλά δεν θα έφτανα στο σημείο να κινηθώ νομικά για ένα τέτοιο θέμα».

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της παραδέχεται: «Είναι ο άνθρωπος μου και πρώτα ο Θεός θα είναι για πάντα. Τόσα χρόνια πορευόμαστε μαζί και εκτός δουλειάς είμαστε ο ένας για τον άλλον».
Η Πάολα, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, είχε χαρίσει το μεροκάματό της την τελευταία βραδιά σε όλους όσοι δούλεψαν μαζί της στο Teatro. H ίδια αναφέρει: «Είχα αυτή τη διάθεση. Είναι συνεργάτες μου και είναι οι πρώτοι που δουλεύουν πριν δείτε εσείς αυτό που βλέπετε, στις 2 η ώρα που βγαίνω εγώ. Νομίζω πως τους αξίζει αλλά και η αγάπη του οποιουδήποτε καλλιτέχνη συνεργάζεται μαζί τους»

Χαρακτηριστική ατάκα της Πάολα επί πίστας είναι η φράση «της π**τ@ν@ς γίνεται», για το οποίο η μαμά της της λέει συνεχώς: «Γιατί παιδί μου βρίζεις;». Η τραγουδίστρια απαντά πως της εξηγεί: «Μαμά δεν βρίζω. Απλά γουστάρω και χαίρομαι και μου βγαίνει αυτό!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top