Άγρια κόντρα για την κηδεμονία της κόρης του Paul Walker

Στα δικαστήρια η μητέρα και η γιαγιά της 15χρονης!

Άγρια κόντρα για την κηδεμονία της κόρης του Paul Walker

​Στα δικαστήρια «τραβιούνται» η μητέρα και η πρώην σύντροφος του Paul Walker για την κηδεμονία της 15χρονης κόρης του αδικοχαμένου ηθοποιού!

Τα τελευταία τρία χρόνια και μέχρι τον θάνατο του Paul Walker -μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, τον περασμένο Νοέμβριο- η μικρή Meadow είχε φύγει από το σπίτι της μητέρας της, στη Χαβάη, και ζούσε με τον μπαμπά της.

Σήμερα, η μητέρα του ηθοποιού, Cheryl, προσέφυγε στο δικαστήριο και ζητά την κηδεμονία της 15χρονης, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα της, Rebecca Soteros, είναι αλκοολική, επικαλούμενη τις δύο συλλήψεις της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, το 2003 και το 2013.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Cheryl Walker αναφέρει πως η Rebecca και η Meadow έζησαν για αρκετό καιρό μαζί της, ωστόσο, η πρώην σύντροφος του γιού της δεν μπορεί να προσέξει το ανήλικο παιδί λόγω του αλκοολισμού.

Η δικαστική κόντρα έρχεται μετά την αποκάλυψη της διαθήκης του Paul Walker, ο οποίος, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, άφησε στην κόρη του 25 εκατομμύρια δολάρια, ζητώντας εκτελεστής της διαθήκης και διαχειριστής των χρημάτων, μέχρι η κόρη του να ενηλικιωθεί, να είναι η μητέρα του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top