Κρεμάστηκε με φουλάρι από πόμολο η σύντροφος του Jagger

Επιβεβαίωσε την αυτοκτονία ο ιατροδικαστής - σε άσχημη κατάσταση ο ρόκερ

Κρεμάστηκε με φουλάρι από πόμολο η σύντροφος του Jagger

Το ότι η L'Wren Scott έβαλε τέλος στη ζωή της με απαγχονισμό επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής, την ώρα που ο Mick Jagger βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και διέψευσε, μέσω του εκπροσώπου του, όσα γράφτηκαν για κρίση στη σχέση τους.

Μετά την εξέταση στο άψυχο σώμα της 49χρονης, ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τις ενδείξεις που υπήρχαν από την Δευτέρα, οπότε και βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της: η σχεδιάστρια αυτοκτόνησε, χρησιμοποιώντας ένα φουλάρι που είχε σχεδιάσει η ίδια, το οποίο έδεσε στο πόμολο μιας πόρτας!

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, θεωρείται πως η Scott αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω χρεών, ύψους περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Άλλωστε, ο εκπρόσωπος του Mick Jagger διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που απέδιδαν την αυτοκτονία στο ότι υπήρχε κρίση στην σχέση του 70χρονου ρόκερ και της σχεδιάστριας: «είναι κατασκευασμένα σενάρια και αποτέλεσμα αρρωστημένου gossip, σε μία τραγική στιγμή για τον Mick. Είναι ψευδέστατο και καθόλου αληθινό», δήλωσε ο Bernard Doherty.

Ο Mick Jagger, που επέστρεψε στη Νέα Υόρκη από την Αυστραλία όπου βρισκόταν με τους Rolling Stones, έχει κλειστεί στον εαυτό του και μιλάει με ελάχιστους. Στο πλευρό του βρίσκονται οι δύο του κόρες, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των Rolling Stones...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top