ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ η Πετρούλα! Έγινε καστανή και έκανε πλαστική στη μύτη

Δέχθηκε μονόπετρο από τον αγαπημένο της και αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ η Πετρούλα! Έγινε καστανή και έκανε πλαστική στη μύτη

​Άλλος άνθρωπος είναι σήμερα η Πετρούλα! Το πρώην κορίτσι του καιρού, έχει κάνει εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολλοί να την γνωρίσουν.

vlcsnap-2014-03-18-16h48m08s84.jpg
Όπως θα δείτε και στο video, η 25χρονη Πετρούλα είναι πλέον καστανή, έχοντας αποχωριστεί το πλατινέ χρώμα στο μαλλί της. Παράλληλα, έχει κάνει και πλαστική στη μύτη της, με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει πολύ το όλο… σύνολο.

icemax_926_f4b97c6216735c9534030038e89ea71b.jpg
Πιο ώριμη και αλλαγμένη πλέον, μιλά για το πώς είναι σήμερα η ζωή της, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί μονόπετρο από τον αγαπημένο της, με τον οποίο είναι μαζί τέσσερα χρόνια, και ήταν συμμαθητές στο σχολείο:

«Είμαι 4 χρόνια σε σχέση με έναν άνθρωπο που υπεραγαπώ. Έλεγα τον καιρό ακόμα. Είναι μια υγιής σχέση. Υπάρχει πολλή αγάπη και πολύς έρωτας. Είμαι 25 και αυτός είναι 26. Ήμασταν συμμαθητές από το σχολείο και μαζί στο θρανίο. Κάναμε κολλητή παρέα και από τότε υπήρχε μια ερωτική ατμόσφαιρα. Έχουμε απίστευτη επικοινωνία και θεωρώ πως θα κρατήσει».

per1.jpg
Όσο για το πώς βλέπει ο καλός της τη δουλειά που κάνει;

«Πάντα με στήριζε και ήταν στο πλευρό μου. Ήξερε που έρχεται. Με γνώριζε πολλά χρόνια πριν και ήξερε πως λειτουργώ. Ποτέ δεν φοβήθηκε», λέει η Πετρούλα, που λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του:

«Με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Ξυπνάω με χαμόγελο το πρωί μετά από 4 χρόνια. Όσο πάει, γίνεται ακόμα πιο έντονο αυτό το πράγμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top