ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι λόγοι οδήγησαν Βουγιουκλάκη- Παπαμιχαήλ στο διαζύγιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλα όσα περιγράφει φίλη της Αλίκης

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι λόγοι οδήγησαν Βουγιουκλάκη- Παπαμιχαήλ στο διαζύγιο!
Η Κική Σεγδίτσα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο διαζύγιο!

Η συγγραφέας ανέφερε πως υποστήριξε τον Παπαμιχαήλ την περίοδο του διαζυγίου:«Υποστήριξα τον Παπαμιχαήλ αναφέρει για το χρονικό του διαζυγίου. Όχι επειδή τον συγχωρούσα, αλλά επειδή τον καταλάβαινα. Η σχέση αυτή, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορούσε να κρατήσει πολύ. Ο Παπαμιχαήλ ήταν πολύ σφιχτός στα οικονομικά και η Αλίκη ανοιχτοχέρα».

Ωστόσο, η κ. Σεγδίτσα μίλησε και για θέματα που είχαν να κάνουν με τα επαγγελματικά του λαμπερού ζευγαριού.

«Πάντα ήθελε την πρωτιά στη μαρκίζα και στη σχέση: Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ. Εκείνη, όμως, την εποχή δικαιωματικά, λόγω των πολύ σπουδαίων ερμηνειών του στο θέατρο, μπροστά έπρεπε να είναι ο Δημήτρης. Όχι ότι δεν ήταν πολύ καλή ηθοποιός η Αλίκη, αλλά ο Παπαμιχαήλ ήταν κολοσσός».

Ο ανταγωνισμός, λοιπόν, ήταν ο λόγος που τους οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση;

«Κυρίως αυτός. Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ. Ήταν 10.00 το πρωί κι εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2.00 το μεσημέρι. «Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;» του είπα και μου απάντησε: «Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top