Μαζί στη σκηνή Βανδή – Πλούταρχος; Τι απαντούν οι ίδιοι!

Μάθε αν θα συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Μαζί στη σκηνή Βανδή – Πλούταρχος; Τι απαντούν οι ίδιοι!

Να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας θέλουν οι φήμες την Δέσποινα Βανδή και τον Γιάννη Πλούταρχο, μετά από σχετική δήλωση του Στηβ Κακέτση σε τηλεοπτική εκπομπή και οι δύο τραγουδιστές έβγαλαν ανακοινώσεις!

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν και αναμετα��όθηκαν αστραπιαία μέσω των social media, οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές ετοιμάζουν σχήμα – «φωτιά» στο νυχτερινό κέντρο «Θέα», στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας.

Τόσο η Δέσποινα, όσο και ο Γιάννης, έβγαλαν ανακοινώσεις με τις οποίες διαψεύδουν κατηγορηματικά τα περί συνεργασίας τους!

«Επειδή ακούω κατά καιρούς να ανακοινώνονται διάφορες συνεργασίες για live εμφανίσεις μου εν αγνοία μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε λίγο καιρό θα σας πω εγώ η ίδια τι ετοιμάζω για καλοκαίρι και χειμώνα! Υ.Γ Κι εμένα μου λειψατε πολυ!!!!», έγραψε η τραγουδίστρια στα social media.

Λίγο νωρίτερα, ο συνάδελφός της είχε ανακοινώσει τα εξής: «με έκπληξη πληροφορήθηκα από μερίδα του Τύπου ότι θα εμφανίζομαι στο “ΘΕΑ” με τη Δέσποινα Βανδή. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top