ΒΡΕΘΗΚΕ η νταντά του πριγκιπικού μωρού: είναι 30χρονη Ισπανίδα!-Πότε θα την δούμε;

Μάθετε λεπτομέρειες για τη νεαρή κοπέλα

ΒΡΕΘΗΚΕ η νταντά του πριγκιπικού μωρού: είναι 30χρονη Ισπανίδα!-Πότε θα την δούμε;

​Τρέχουν και δεν φτάνουν τα βρετανικά κυρίως μέσα μαζικής ενημέρωσης για να μάθουν τα πάντα για την περιβόητη νταντά του πριγκιπικού μωρού, η οποία επιτέλους βρέθηκε!

Η Catherine Middleton και ο πρίγκιπας William από την πρώτη μέρα της γέννησης του μικρού George έψαχναν ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, εχέμυθο, απόλυτα διαθέσιμο και με εμπειρία. Και μάλιστα για τον εντοπισμό του κατάλληλου προσώπου επιστρατεύθηκε η νταντά του William και του Harry.

Kate-Middleton-Prince-William.jpg
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, η κοπέλα είναι μόλις 30 χρόνων και είναι Ισπανίδα! Έχει εργαστεί για «οικογένειες της υψηλής κοινωνίας», είναι ελεύθερη, δεν έχει σύντροφο και η ζωή της και είναι απόλυτα αφιερωμένη στην οικογένεια για την οποία δουλεύει!

Μόλις η Kate Middletοn και ο Πρίγκιπας William επιστρέψουν από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες πρέπει να εκπαιδεύσουν το νέο μέλος που θα μπει στην καθημερινότητά τους και θα αναλάβει την ανατροφή του μονάκριβου γιου της.

prince-george1.jpg

Η... πρώτη επίσημη εμφάνιση για την πολυσυζητημένη νταντά αναμένεται να γίνει στο ταξίδι του ζεύγους στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top