Ποια δημοφιλής ηθοποιός κάνει botox από τα 40 της;

"Έπαθα για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάθλιψη..." αποκαλύπτει

Ποια δημοφιλής ηθοποιός κάνει botox από τα 40 της;

​Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους έπαθε πρώτη φορά κατάθλιψη, τα μυστικά της ομορφιάς της και αν έχει κάνει botox!

«Με το που έφυγε ο Μάριος από κοντά μου, έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά γιατί δεν ήθελα να προλαβαίνω να σκέφτομαι! Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο. Αυτό κάποια στιγμή με εξόντωσε και έπαθα για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάθλιψη. Ευτυχώς την κατάλαβα σε πολύ αρχικό στάδιο, την έβαλα κάτω και την πάτησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος της απαισιοδοξίας» είπε η δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Αντιμετώπισα το πρόβλημα στη ρίζα του και σ’έναν –δύο μήνες βρήκα ξανά τον εαυτό μου».

katia.jpg

Όσον αφορά στη διατροφή που ακολουθεί και έχει αυτή την άψογη σιλουέτα παραδέχεται: «Είμαι από 15 χρονών στρατιωτικά πειθαρχημένη στη διατροφή μου και το έμαθα από τη μητέρα μου αυτό. Έτρωγα πάντα υγιεινά, χωρίς λιπαρά και τηγανητά. Μόνο στα κρυφά κανένα “βρόμικο” ή καμιά διατροφική “γουρουνιά”! Είναι τρόπος ζωής αυτός. Αποφεύγω όλα τα ανθυγιεινά, προσέχω τι θα φάω και πίνω πολύ νερό».

katia2.jpg
Τέλος, αναφέρθηκε και στα μυστικά ομορφιάς της και το αν θα έκανε πλαστική, λέγοντας: «Επίσης, από τα 15 μου χρησιμοποιώ κρέμες, απλές κρέμες φαρμακευτικές, και δεν κάνω τίποτα παρεμβατικό που θα παραμορφώσει το πρόσωπο μου. Έχω κάνει, βέβαια, botοx, από τα 40 μου και το είπα στις φίλες μου, δεν το έκρυψα ποτέ» και πρόσθεσε:

«Δε θα έκανα όμως πλαστική και τίποτα που θα μπορούσε να αλλοιώσει την έκφραση μου. Θέλω το πρόσωπο μου να είναι φρέσκο χωρίς να είναι παραμορφωμένο. Οι γυναίκες κάνουν λάθος: Νομίζουν ότι θα πάρουν ένα χάπι και θα γίνει κάτι μαγικό πάνω τους ή θα κάνουν μια πλαστική και θ’ αλλάξει όλη τους η εμφάνιση!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top