ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με πράσινη μπογιά δέχθηκαν δύο μέλη των Pussy Riot!

«Πονάει! Γιατί το κάνετε αυτό;» είπε η Τολοκονίκοβα

​Μια επίθεση από μια ομάδα ανδρών με πράσινη μπογιά δέχτηκαν δυο μέλη του συγκροτήματος διαμαρτυρίας Pussy Riot! Τους πέταξαν σκουπίδια, τις περιέλουσαν με πράσινη μπογιά και τις προπηλάκισαν, την ώρα που αυτές βρίσκονταν σε ένα εστιατόριο MacDonald’s.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από τα μέλη του γκρουπ, φαίνονται 3 άνδρες να επιτίθενται στη Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα και τη Μαρία Αλιόχινα, φωνάζοντάς τους παράλληλα «(πηγαίνετε) στην Αμερική!» και εκτοξεύοντας πράσινο χρώμα από σύριγγες στα πρόσωπά τους, στην πόλη Νίζνι Νοβγκορόντ.

«Πονάει! Γιατί το κάνετε αυτό;» είπε η Τολοκονίκοβα έχοντας στο πρόσωπο και τα χέρια της πράσινες κηλίδες χρώματος. «Δεν έχετε το δικαίωμα να μου κάνετε κακό. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό σε κανέναν άλλον».

Η Αλιόχινα είπε ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι και η Τολοκονίκοβα υπέστη χημικά εγκαύματα. Οι άνδρες φορούσαν πατριωτικά σύμβολα —τις λεγόμενες κορδέλες του Αγίου Γεωργίου, που τιμούν τη μνήμη της νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Τολοκονίκοβα και η Αλιόχινα είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών επειδή είχαν τραγουδήσει μια «πανκ προσευχή» σε μια ρωσική ορθόδοξη εκκλησία στη Μόσχα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top