Ηθοποιός έπαθε ζημιά όταν τα extensions έλιωσαν στο κεφάλι της! ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ

«Μου έμειναν κενά στο κεφάλι και αναγκάστηκα να κόψω τα μαλλιά μου» λέει

Ηθοποιός έπαθε ζημιά όταν τα extensions έλιωσαν στο κεφάλι της! ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ

Ζημιά από τα extensions έπαθε η Jodie, όταν τα μακριά ξανθά extensions που τοποθέτ��σε στο κεφάλι της, έλιωσαν με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν με τίποτα μετά!

ith1.jpgith6.jpg
Η 21χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, πέταγε από τη χαρά της με το που τοποθέτησε το νέο μαλλί στο κεφάλι της.

ith3.jpg
Έλα όμως που όταν πήγε να στεγνώσει τα μαλλιά της και να τα ισιώσει, αυτά άρχισαν να λιώνουν, κολλώντας πάνω στο κεφάλι της και στις υπόλοιπες τρίχες.

Βλέπετε, ο κομμωτής της, αντί να της τοποθετήσει exte με κόλλα, της έβαλε exte με κερί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρέλειψε να την προειδοποιήσει πως αν έβαζε πιστολάκι πάνω σε αυτό, θα έλιωναν!

ith4.jpg
«Τα μαλλιά μου άρχισαν να κολλάνε μεταξύ τους. Πανικοβλήθηκα τόσο από τον πόνο και το ζεστό κερί που είχε πέσει στο κεφάλι μου, με αποτέλεσμα να αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου βίαια ώστε ν΄αφαιρέσω τα exte. Κάνοντας αυτό όμως, αφαίρεσα μέρος των μαλλιών μου, και έμειναν κενά στο κεφάλι μου. Μπορούσα να τ΄ακούω να σκίζονται. Ήταν τρομακτικό! Είχα πάθει σοκ!»

ith5.jpg

Τελικά, η Jodie απευθύνθηκε στον κομμωτή των επωνύμων, Skyler, ο οποίος της έκοψε το μαλλί κοντό προκειμένου να διορθώσει τη ζημιά, ενώ της άλλαξε και το χρώμα, σε ένα πιο «ζεστό» ξανθό.
ith7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top