ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Μανωλίδου απαντά στη Σταμάτη για το «γουρούνα»

«Μόνο ντροπή αισθάνομαι», λέει η μαέστρος για την πανελίστρια

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Μανωλίδου απαντά στη Σταμάτη για το «γουρούνα»

Στεναχωρημένη, αλλά και έξαλλη, λέγεται πως είναι η Ευγενία Μανωλίδου με τον χαρακτηρισμό «γουρούνα» που της απέδωσε on air η Σάσα Σταμάτη! «Μόνο ντροπή αισθάνομαι», είπε η μαέστρος σε φιλικά της ��ρόσωπα.

Διανύοντας μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της, η Ευγενία δεν πήρε δημοσίως θέση στο θέμα που προέκυψε όταν η πανελίστρια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξεστόμισε on air τον χαρακτηρισμό.

«Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί για μένα ή για οποιονδήποτε άλλον, δημόσια, σε ένα μεγάλο κανάλι, με σοβαρούς παρουσιαστές και με υψηλή τηλεθέαση; Δηλαδή, αν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή τους, θα τολμούσαν να με χαρακτηρίσουν έτσι; Μόνο ντροπή αισθάνομαι...», είπε η μαέστρος σε άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος, όπως αναφέρει το περιοδικό «You».

Η Σάσα Σταμάτη, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ζήτησε συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, ενώ, εξαρχής, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, κράτησαν αποστάσεις από τα λεγόμενα της συνεργάτιδάς τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top