«Οργασμός» αγοραπωλησιών στη Μύκονο-Οι βίλες των Ελλήνων celebrities αλλάζουν χέρια!

Μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές κάνουν «απόβαση» στο νησί για να τις «χτυπήσουν

«Οργασμός» αγοραπωλησιών στη Μύκονο-Οι βίλες των Ελλήνων celebrities αλλάζουν χέρια!

​Τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουν παγώσει οι αγοραπωλησίες ακινήτων, στη Μύκονο επικρατεί… «οργασμός» αγοραπωλησιών, με τις βίλες πολλών Ελλήνων celebrities και επιχειρηματιών να αλλάζουν χέρια.

Το τελευταίο διάστημα, Έλληνες και ξένοι μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά και εφοπλιστές, έχουν κάνει «απόβαση» στο νησί ώστε να «χτυπήσουν» μια βίλα στην κατάλληλη ευκαιρία.

Βλέπετε, μερικές από τις ωραιότερες βίλες του νησιού έχουν βγει στο σφυρί, και οι επιχειρηματίες κάνουν «έφοδο» ώστε να τις αγοράσουν.

Η πρώτη γνωστή αγοραπωλησία που βρίσκεται στα σκαριά είναι αυτή της βίλας των Κωστόπουλου-Μπαλατσινού στην περιοχή Χουλάκια, η οποία αναμένεται αν τα βρουν στα χρήματα να περάσει στο ζευγάρι κομμωτών από τη Βρετανία, “Charles Worthington”, για το ποσό των 5.5 εκ. ευρώ.

κωστοπουλος βιλα.jpg
Ο πρώην εκδότης του ομίλου Liberis, βγάζει στο σφυρί δυο ακίνητα, γειτονικά με τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου. Πρόκειται για δυο εντυπωσιακές ημιτελείς βίλες, 800τ.μ και 500τ.μ αντίστοιχα, που πωλούνται στο ποσό των 5 εκ. ευρώ.

luberis-xoulakia.jpg
Και η Ρούλα Κορομηλά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την βίλα της στην περιοχή Διακόφτης με Έλληνα τραπεζίτη από τον Παναμά, για το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ.

f2-koromila.jpg
Μέχρι και η βίλα που έμειναν το καλοκαίρι οι «Kardashians» βγαίνει στο σφυρί, για το ποσό των 3 εκ. ευρώ. Πρόκειται για ένα συγκρότημα τριών πολυτελέστατων κατοικιών, που ανήκουν στην interior designer Μινα Καραγιάννη. Στην εν λόγω βίλα έχουν φιλοξενηθεί επίσης ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη σύντροφό του, καθώς και ο Ελληνας διεθνής Γιώργος Σαμαράς.
kardashians.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top