Συντετριμμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης: «ένιωσα ότι ο Σάκης έφυγε ήσυχος»

Μιλά για τον θάνατο του καλύτερού του φίλου

Συντετριμμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης: «ένιωσα ότι ο Σάκης έφυγε ήσυχος»

​Ο πιο στενός συνεργάτης του αείμνηστου Σάκη Μπουλά και ένας από τους καλύτερούς του φίλους, ο Γιάννης Ζουγανέλης σήμερα έχασε τον άνθρωπό του…

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου λίγο μετά την είδηση του θανάτου του ηθοποιού και καλλιτέχνη:

«Ευχαριστώ που μου δίνετε την δυνατότητα να μιλήσω για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο που έφυγε και ο θάνατός του θυμίζει μόνο τη ζωή, το βίωμά του, την διάθεση για να αγωνιστεί, για να ισορροπήσει ανάμεσα στο άδικο. Ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, έφυγε γλυκά, ήταν ήσυχος. Είχε δυνάμεις ο Σάκης να παλεύει!» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τι συζητούσαν όμως μεταξύ τους για το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού:

«Στην αρχή σαφέστατα ψυχολογικά, είχε κάποιες συνέπειες, αλλά όταν του συνέβη επειδή ο Σάκης ήταν και τρομερά, ευφυής άνθρωπος το αντιμετώπισε με πολύ σύνεση και με πολύ δυναμικό τρόπο. Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν μέσα σε αυτόν τον πόνο μπορεί κανείς να διακρίνει την χαρά, είναι ότι ένιωσα ότι έφυγε ήσυχος. Χωρίς να πονέσει και με μια γλυκύτητα στην έκφραση του προσώπου του. Ο θάνατος έχει αξία μόνο όταν μας θυμίζει τι είναι η ζωή.»

Ακόμα μίλησε για την γνωριμία τους πριν από 40 χρόνια… Είναι φανερό ότι ο γνωστός καλλιτέχνης ακόμα δεν μπορεί να συνηθίσει το «ήταν»:

«Με τον Σάκη γνωριζόμαστε από την εφηβεία μας. Η πρώτη γνωριμία ήταν σε μια οντισιόν του Χατζηδάκι, όπου ο Σάκης εμφανίστηκε τραγουδώντας το Αστέρι του Βοριά, και από τότε μου είχε κάνει πολύ εντύπωση. Από τότε δέσαμε!»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top