Με το κουστούμι του... Brad Pitt στα BAFTA η Jolie!

ΔΕΙΤΕ τα καλά, τα κακά και τα άσχημα στο κόκκινο χαλί των ευρωπαϊκών Όσκαρ

Με το κουστούμι του... Brad Pitt στα BAFTA η Jolie!

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie που έβαλαν το ίδιο κουστούμι, αλλά και η αποκαλυπτική τουαλέτα της Michelle Rodriguez, έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί των BAFTA, την ώρα που η Oprah Winfrey κόντευε να... σκάσει μέσα στο θεόστενο φόρεμα που διάλεξε!

Οι Brangelina επέλεξαν για την βραδιά ένα «κλασσικό» ασπρόμαυρο κουστούμι από τον Yves Saint Laurent, με τον Brad να φοράει παπιγιόν και την Angelina να το έχει λυμένο γύρω από το λαιμό της. Κρίμα, πάντως, γιατί η ηθοποιός δεν έδειξε... πόδι, όπως έκανε με την θρυλική της πόζα στα Όσκαρ.

brangelina.jpgjolie.jpg

Yπερπαραγωγή ήταν η εμφάνιση της Lupita Nyong'o, με πράσινη μεταξωτή τουαλέτα Christian Dior με χρυσή ζώνη, ενώ αποκάλυψη ήταν το πράσινο με μαύρες δερμάτινες λεπτομέρειες Emilio De La Morena φόρεμα που έβαλε η Michelle Rodriguez και άφηνε σε κοινή θέα το «ζουμερό» μπούστο και τα καλλίγραμμα πόδια της.

nyong.jpgrodriguez.jpg

All time classic μαύρο επέλεξαν, μεταξύ άλλων, οι Cate Blanchett, Amy Adams και Uma Thurman, κάτι σε πιο... στραφταλιζέ αποφάσισε να φορέσει το πάλαι ποτέ κορίτσι του James Bond Olga Kurylenko, ενώ την χρωματική «έκρηξη» της βραδιάς έκανε η Lily Allen με πορτοκαλοφούξια δημιουργία ωσάν ολάνθιστη γλαδιόλα!

blanchett.jpgadams.jpg

Στα... βαρετά, τα «κλασσικά» ασπρόμαυρα που έβαλαν σχεδόν όλοι ανεξαιρέτως οι άνδρες ηθοποιοί (μα καμιά πρωτοτυπία πια;), αλλά και τα ασορτί με το κόκκινο χαλί φορέματα των Imogen Poots kai Joely Richardson.

allen.jpgpoots.jpg

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως η Oprah Winfrey τα κατάφερε και δεν... έσκασε μέσα στη θεόστενη Stella McCartney τουαλέτα που επέλεξε και, μάλλον, της έπεσε δύο νούμερα μικρότερη, ενώ η παρουσιάστρια του κόκκινου χαλιού, Fearne Cotton, το έκανε το ατοπηματάκι και φόρεσε ολόχρυση δημιουργία που μάλλον πήγαινε ασορτί με το αγαλματίδιο της βραδιάς...

winfrey.jpgfearne.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top