Μαστροκώστα: «λέγαμε στη θεία να πάει σε συγγενείς, αλλά εκείνη δεν ήθελε»

Δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο της

Μαστροκώστα: «λέγαμε στη θεία να πάει σε συγγενείς, αλλά εκείνη δεν ήθελε»

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 87χρονης θείας της Γωγώς Μαστροκώστα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με την Αστυνομία να μην έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στο μεταξύ, η οικογένεια της γνωστής γυμνάστριας έχει βυθιστεί στο πένθος.

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε παιδιά και ζούσε μόνη της, έχοντας μία γυναίκα να την φροντίζει. Αυτή ήταν και ο άνθρωπος που την βρήκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής...

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ίχνη διάρρηξης δεν βρέθηκαν, ενώ ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η 87χρονη είχε πέντε σπασμένα πλευρά και ένα σπασμένο οστό στην αυχενική χώρα.

Η νεκροτομή δεν μπόρεσε να δείξει αν επρόκειτο ή όχι για εγκληματική ενέργεια και ο ιατροδικαστής περιμένει τις εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ άτομο από το περιβάλλον της γυναίκας ανέφερε πως δεν βρέθηκαν τα 2.000 ευρώ που η ίδια κρατούσε σε ένα συρτάρι για μία ώρα ανάγκης.

Συντετριμμένη, η Γωγώ αποκάλυψε πως οι συγγενείς έλεγαν στην θεία της να πάει να μείνει μαζί τους, όμως, εκείνη δεν ήθελε γιατί θεωρούσε ότι θα τους επιβαρύνει.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με όλες τις λεπτομέρειες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top