Μοντέλο με βαμπιρισμό δίνει μάθημα ζωής για την ομορφιά!

Πώς κατάφερε να ξεπεράσει τα ταμπού και τι μήνυμα στέλνει;

Μοντέλο με βαμπιρισμό δίνει μάθημα ζωής για την ομορφιά!

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα ζωής στέλνει μοντέλο με σπάνια πάθηση, τονίζοντας πως η ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο!

Η Μelanie Gaydos γεννήθηκε με υποϊδρωσική εξωδερμική δυσπλασία, ασθένεια γνωστή με την -λανθασμένη- ονομασία βαμπιρισμός.

gaydos1.jpg

Παρά την δύσκολη καθημερινότητά της και τις συνεχείς επισκέψεις στα νοσοκομεία, η Νεοϋορκέζα -μία από τις 700 καταγεγραμμένες ασθενείς παγκοσμίως- δεν το έβαλε κάτω

Με απουσία μαλλιών και δοντιών, ακανόνιστη ανάπτυξη νυχιών, διογκωμένα ζυγωματικά, απουσία ιδρωτοποιών αδένων και χλωμή επιδερμίδα, η Melanie τονίζει μεγαλύτερη σημασία έχει η ψυχή και η προσωπικότητα του καθενός.

gaydos2.jpg

Μάλιστα, σε μια εποχή που η εικόνα είναι για τους περισσότερους το παν, η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες, τα ταμπού και την εχθρική αντιμετώπιση που πολλοί είχαν απέναντί της και να αναρριχηθεί στις υψηλότερες θέσεις του κόσμου της μόδας και της Τέχνης!

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη ζωή μου. Κάνω αυτό που αγαπώ και έχω ξεπεράσει πολλές δυσκολίες. Βρίσκω ευχαρίστηση σε δεκάδες καθημερινά πράγματα. Λατρεύω τη μόδα, τη δουλειά μου, να βρίσκομαι ξυπόλητη και μόνη στη φύση και δίπλα στο νερό. Λατρεύω να τιθασεύω τους φόβους μου. Αγάπησα μέχρι και τα ερπετά, που μικρή έτρεμα!», εξομολογείται η ίδια στην «Lifo» και καταλήγει: «το μόνο που σιχαίνομαι είναι η υποκρισία και οι ψεύτικοι άνθρωποι. Νομίζω πως όσα μου έμαθε η ζωή είναι πως πρέπει να την ξοδεύουμε χωρίς πε��ιορισμούς και επιφυλάξεις. Είναι σύντομη, είναι μοναδική και οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες για όλους!»

gaydos3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top