Μπάρμπα για Μακαλιά - Φισφή: «αν υπάρχουν σε 3 - 4 χρόνια, θα τα πούμε»

Τι απαντά στην καταγγελία τους ότι τους φέσωσε;

Μπάρμπα για Μακαλιά - Φισφή: «αν υπάρχουν σε 3 - 4 χρόνια, θα τα πούμε»

Έξαλλη έγινε η Βάνα Μπάρμπα με τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Λάμπρο Φισφή, που τη ν κατηγόρησαν ότι τους φέσωσε: «όταν βγάλου�� τις πάνες, αν υπάρχουν ακόμα, θα τα ξαναπούμε», απάντησε η δημοφιλής ηθοποιός, ενώ χαρακτήρισε την δουλειά τους «σαχλά αστειάκια»!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι δύο κωμικοί είπαν ότι η χειρότερη συνεργασία τους ήταν με την Βάνα και πρόσθεσαν: «τρελό φέσι! Έχουμε ακόμα χρωστούμενα. Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα. Εξαφανίστηκε».

«Είναι μωρά, φοράνε pampers ακόμα! Όταν τα βγάλουν θα τα πούμε... Είναι σε άλλο κόσμο! Αν υπάρχουν μετά από 3 – 4 χρόνια, θα τα ξαναπούμε... Τώρα τι να πουν; Είναι πιτσιρίκια. Το θυμήθηκαν μετά από έξι χρόνια; Δεν είναι φέσι, όλοι πληρωθήκαμε λιγότερο! Όταν δεν υπάρχουν χρήματα, έτσι γίνεται, αλλά επειδή είναι πιτσιρίκια ακόμα, δεν ξέρουν», είπε η ηθοποιός.

Χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της για την καταγγελία των συναδέλφων της, η Βάνα συνέχισε: «οι ίδιοι δεν έχουν να πουν τίποτα. Τουλάχιστον εμένα ο κόσμος έρχεται και με ακούει και με βλέπει. Εκείνους με τα σαχλά αστειάκια τους; Μήπως πρέπει να κάνουν ένα break και μετά κάτι σοβαρό; Θα τους πηγαίνει!».

«Ένα παιδί που βγαίνει τώρα στην αγορά, δεν μπορεί να προτείνει σε κάποιον που είναι 30 χρόνια. Ας τους προτείνω εγώ, λοιπόν, να κάνουν πιο σοβαρά τα κομματάκια τους, γιατί είναι ταλαντούχα παιδιά», συνέχισε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως θα συνεργαζόταν ξανά μαζί τους, αν και φοβάται μήπως της βάλουν φέσι αυτοί αυτή τη φορά!


Δείτε στο βίντεο την οργισμένη α��τίδραση της Βάνας Μπάρμπα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top