Όλη η αλήθεια για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου

Υποβλήθηκε σε επέμβαση μπαλονάκι

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Γιώ��γου Μαρίνου

Σε επέμβαση αγγειοπλαστικής (μπαλονάκι) υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Μαρίνος, μετά τις έντονες ενοχλήσεις που ένιωσε στην καρδιά του.

Οι θεράποντες ιατροί του έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση μετά την εξέταση στεφανιογραφίας που έκανε και έδειχνε ότι είχε μια βουλωμένη αρτηρία που του προκαλούσε τα προβλήματα.

Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και ο γνωστός showman έχει δίπλα του πολύ καλούς του φίλους, οι οποίοι όμως δυσαρεστήθηκαν από τα σενάρια που ακούστηκαν για εκείνον.

«Η αλήθεια είναι πως υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση με το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Γιώργος. Κάποιοι υποστήριζαν ότι υποβλήθηκε σε πολλαπλά by pass ��ε αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία σε όλους εκείνους που τον αγαπάνε και δεν έχουν πρόσβαση στο στενό του περιβάλλον, ώστε να γνωρίζουν την αλήθεια», είπε στενός του φίλος.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Γιώργος Μαρίνος αισθάνθηκε άσχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες. Την Κυριακή το βράδυ όμως αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική κι εκεί υποβλήθηκε σε μπαλονάκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top