Η ΠΡΩΤΗ δημόσια εμφάνιση της Elizabeth Hurley μετά τις φήμες πως «τα είχε» με τον Bill Clinton!

Aφού απείλησε τον πρώην της με μηνύσεις, βγήκε έξω μες τα χαμόγελα

Η ΠΡΩΤΗ δημόσια εμφάνιση της Elizabeth Hurley μετά τις φήμες πως «τα είχε» με τον Bill Clinton!

Πρώτη ανάρτηση: 07/02/2014, 00:50

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η Elizabeth Hurley, μια μέρα μετά τον σάλο που προκάλεσε ο πρώην φίλος της, ο οποίος βγήκε και είπε ότι η Liz «τα είχε» για πολλά χρόνια με τον πρώην πλανητάρχη, Bill Clinton!

hur1.jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο πρώην φίλος της 48χρονης star, Tom Sizemore, δήλωσε σε γνωστούς του, ότι εκείνος ήταν που έφερε σε επαφή τον Clinton με την Hurley, όταν ο πρώην πλανητάρχης, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει το τηλέφωνο της!

hur2.jpg
Ο Sizemore του το έδωσε, εκείνος επικοινώνησε, το ένα έφερε το άλλο, και οι δυο τους κατέληξαν να είναι «μαζί» για πολλά χρόνια.

hur4.jpghur5.jpg
Μετά τη δημόσια απειλή της Hurley μέσω Twitter ότι θα κινηθεί νομικά, ο Sizemore βγήκε και είπε πως όλα αυτά τα είπε ενώ ήταν «φτιαγμένος», μιας και έχει χρόνια προβλήματα με τα ναρκωτικά.

hur7.jpg
Αφού λοιπόν ο πρώην της πήρε πίσω τους «ψευδείς» και «γελοίους» χαρακτηρισμούς του (όπως τον κατηγόρησε η Liz), η ηθοποιός… «ανάσανε» και έκανε την π��ώτη της δημόσια εμφάνιση το πρωί της Πέμπτης στο Δυτικό Λονδίνο, παρέα με μια φίλη της.

hur11.jpg
Άνετη και χαμογελαστή, έδειχνε να έχει ηρεμήσει λιγάκι από τον πανικό που προκλήθηκε, δείχνοντας να μην την έχει «αγγίξει» η όλη ιστορία.
hur6.jpg
Το σίγουρο πάντως είναι πως η Hurley διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον Bill Clinton, αφού στις παρακάτω φωτογραφίες τους βλέπετε τον Νοέμβριο του 2005 κατά τη διάρκεια μασκέ φιλανθρωπικού χορού στη Ρωσία, να είναι ��διαίτερα «κοντά» ο ένας στον άλλον, με την οικειότητα ανάμεσα τους να μην κρύβεται.
clinton.jpg
clinton2.jpg
clinton3.jpg
clinton4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top