Στον πλευρό των Pussy Riot η Madonna

Αποκάλυψε απειλές κατά της ζωής της γιατί τις υπερασπίστηκε

Στον πλευρό των Pussy Riot η Madonna

Για μια ακόμα φορά η Madonna… ως βασίλισσα που είναι αποφάσισε να στείλει τα δικά της πολιτικά μηνύματα, μιας και τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει μέσα από την τέχνη της να έχει πιο ακτιβιστικό ρόλο. Έτσι λοιπόν στη σκηνή της Διεθνούς Αμνηστίας ανέβασε τα δύο μέλη του ρωσικού συγκροτήματος Pussy Riot, λίγο καιρό μετά την απελευθέρωσή τους.

Η Madge έβγαλε έναν πολύ θερμό λόγο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μετά κάλεσε στη σκηνή τις δύο συναδέλφους της.

Η εμφάνιση έγινε στο πλαίσιο της πρώτης συναυλίας για τη Διεθνή Αμνηστία από το 1998 που έγινε στο Barclays Center στο Μπρούκλιν.

Σ’ αυτήν πήραν μέρος σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως ο Bob Geldof, η Lauryn Hill, αλλά και η Yoko Ono με την μπάντα της.

Τα βλέμματα όλων όμως έκλεψαν οι Pussy Riot που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε αμερικανικό έδαφος μετά την αποφυλάκισή τους. Μάλιστα η Madonna που υπήρξε μια από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριές τους, αποκάλυψε ότι όσο καιρό τις υπερασπιζόταν είχε δεχθεί μέχρι και απειλές κατά της ζωής της.

Η Maria Alekhina και η Nadezhda Tolokonnikova δήλωσαν ότι είναι πολύ ευτυχισμένες που βρίσκονται εκτός φυλακής και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να σωπάσουν παρά τις προσπάθειες να τις φιμώσουν.

Άσκησαν μάλιστα δριμύτατη κριτική εναντίον της ρωσικής κυβέρνησης και του ίδιου του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ κατεβαίνοντας από τη σκηνή φώναξαν ότι η Ρωσία θα γίνει και πάλι ελεύθερη.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top