Matthew McConaughey: «Όσο νιώθω ασφάλεια μέσα στο σπίτι μου τόσο ψηλότερα μπορώ να πετάξω έξω»

ΔΕΙΤΕ τι είπε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Matthew McConaughey: «Όσο νιώθω ασφάλεια μέσα στο σπίτι μου τόσο ψηλότερα μπορώ να πετάξω έξω»

​Λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, ο Matthew McConaughey μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την ταινία που πρωταγωνιστεί «Dallas Buyers Club» και που είναι υποψήφιος για τον ρόλο του αλλά και φαβορί για τον Α’ Ανδρικό ρόλο.

Ο Αμερικανός ηθοποιός εξηγεί για ποιο λόγο δεν ανησύχησε καθόλου για τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα!

«Αυτή η ταινία μπορεί να γεμίσει κάποιον με συναισθήματα εύκολα. Ήξερα ότι εάν υποδυθώ τον ρόλο μου, όπως πραγματικά είναι τότε θα δούμε την ανθρωπιά του, όπως πρέπει να αποκαλυφθεί. Επομένως η πρόκληση για μένα, ήταν να υποδύομαι τον ρόλο μου στην πραγματική του υπόσταση… και να μην υποδυθώ απλά ένα μορφονιό, παριστάνοντας έναν άνθρωπο ''κολλημένο'', ο οποίος ξαφνικά διαπίστωσε ότι έκανε λάθος και άλλαξε».

Πόσο έχει αλλάξει όμως με το πέρασμα των χρόνων και την δημιουργία της οικογένειάς του;

«Είμαι 44. Στα 20 νιώθεις επαναστάτης, στα 30 βάζεις στην άκρη όσα δεν θες να κάνεις, στα 40 αποφασίζεις να δράσεις… έκανα οικογένεια, έχω τρία παιδιά. Όσο νιώθω ασφάλεια μέσα στο σπίτι μου τόσο ψηλότερα μπορώ να πετάξω έξω από αυτό!»

Αυτόν τον ρόλο στο «Dallas Buyers Club» τον κυνήγησε:

«Έλεγα όχι σε ρόλους που ήταν ίδιοι με τους παλιούς, σε κωμωδίες, ρομαντικές κωμωδίες και περιπέτειες. Για μια περίοδο 6 μηνών αρνιόμουν συνεχώς προτάσεις, μετά υπήρξε ένας χρόνος που δεν είχα τίποτα, δεν υπήρχε καμία πρόταση για να αρνηθώ, δεν είχα καμία πρόταση για να δεχτώ. Σε αυτό το διάστημα κάποιοι σκέφτηκαν ότι είμαι μια ''φρέσκια’’, καλή ιδέα.»

Από 82 κιλά πήγε στα 59:

«Το πρώτο μου γεύμα μετά τα γυρίσματα, ήμουν 60 κιλά, οπότε έφαγα μετά από καιρό κανονικό γεύμα. Με ένα μοναδικό τρόπο το σώμα μου θυμήθηκε ότι έχουμε συνηθίσει να ζούμε στα 82 κιλά και ήθελε άμεσα να επανέλθει».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top