Με το γάντι έσφαξε την Κ. Πανταζή η Κ. Στικούδη

«Κάποιοι στην πορεία ξέχασαν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του show»

Με το γάντι έσφαξε την Κ. Πανταζή η Κ. Στικούδη

Για την Κλέλια Πανταζή και τα σχόλια που έκανε για τη χορογραφία της με την Ευαγγελία Αραβανή, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη. Με ένα πλατύ χαμόγελο η φιναλίστ του τελικού του Dancing with the stars έσφαξε με το γάντι την Ολυμπιονίκη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν κολλητές.

«Δεν είμαστε κολλητές με την Κλέλια, και δεν νομίζω ότι θα γίνουμε. Ήμασταν άνθρωποι που μας επέλεξε ο ��ΝΤ1 να χορέψουμε στο show. Εγώ πήγα με όλη την καλή διάθεση γιατί υπήρχε ένας φιλανθρωπικός σκοπός πίσω από αυτό, που νομίζω ότι κάποιοι στην πορεία το ξέχασαν», είπε η Κατερίνα, ρίχνοντας καρφάρα στην Κλέλια Πανταζή.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι δεν μπήκε από το πρώτο live με το βλέμμα της στραμμένο στον τελικό και τόνισε ότι τα σχόλια της Κλέλιας δεν την ενόχλησαν καθόλου.

«Ξαφνιάστηκα και το χάρηκα πάρα πολύ που έφτασα στον τελικό. Δεν το περίμενα και φάνηκε. Ήμασταν τέσσερις φορές υποψήφιοι για αποχώρηση και ήταν τρομερό το γεγονός ότι μας κρατούσε ο κόσμος», είπε.

Όσο για το σχόλιο της Κ. Πανταζή ότι το χορευτικό της με την Ευαγγελία Αραβανή δεν είναι της αισθητικής της, η Κατερίνα απάντησε:

«Δεν πείραξε το σχόλιό της γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Εγώ δεν το αλλάζω αυτό που κάναμε με την Ευαγγελία με τίποτα. Θεωρώ ότι το κάναμε σε ένα πολύ σημαντικό live, στους προημιτελικούς και μπορέσαμε και πήγαμε στους ημιτελικούς. Πιστεύω ότι η Ευαγγελία βοήθησε πάρα πολύ με την εμφάνισή της και αν δεν την είχαμε δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε αυτό το concept, αυτό τον χορό, έτσι όπως τον είχα φανταστεί».

Πάντως με την Κλέλια δεν είχαν μεταξύ τους καμία χημεία. Αφήστε που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που έφυγε από το παιχνίδι.

«Θεωρώ ότι η Κλέλια στεναχωρήθηκε πάρα πολύ. Εγώ δεν στεναχωρήθηκα, δεν έκλαψα. Σαφώς αν είχα κερδίσει θα χαιρόμουν λίγο παραπάνω, αλλά χάρηκα πάρα πολύ που έφτασα μέχ��ι τον τελικό», είπε.

Δείτε το video…​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top