ΔΕΙΤΕ την Μελίνα Κανά μετά την εγχείρηση στην καρδιά

«Έκανα μπαλονάκι. Παραλίγο να μείνω παράλυτη» - τι λέει για την υγεία της

ΔΕΙΤΕ την Μελίνα Κανά μετά την εγχείρηση στην καρδιά

Σχεδόν αγνώριστη επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα η Μελίνα Κανά, μετά από το χειρουργείο που έκανε στην καρδιά και τον αυχένα, ενώ μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για την περιπέτεια με την υγεία της!

9302_MELINA_KANA_30012014.jpg

«Έκανα μπαλονάκι στην καρδιά και μια πολύ δύσκολη επέμβαση στον αυχένα για να μη μείνω παράλυτη», εξομολογήθηκε η γνωστ�� τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι από μικρή έχει πίστη στην Παναγία.

9376_TSALIGOPOYLOY_KANA_30012014.jpg

Περιγράφοντας τις ώρες στο χειρουργείο, η Μελίνα Κανά ήταν συγκλονιστική: «στο έμφραγμα, μετά το μπαλονάκι, από ένα λαθάκι μου τρύπησαν και φλέβα μαζί με την αρτηρία στο πόδι και η αιμορραγία ήταν τρομερή. Αφού ο γιατρός φώναξε βοήθεια, δεν άντεχε άλλο να με πιέζει για να σταματήσει το αίμα. Αρχίζω να χάνω τις αισθήσεις μου, ζαλισμένη, εξαντλημένη κι ο γιατρός να με εκλιπαρεί “σας παρακαλώ, κυρία Κανά, μην κοιμηθείτε, δεν πρέπει να χάσετε τις αισθήσεις σας, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο''. Τι ευχάριστο να σκεφτόμουν που ένιωθα ότι πεθαίνω; Άρχισα τότε να λέω ''Παναγία μου, Παναγίτσα μου, βοήθησε με'' και ότι προσευχές μου έρχονταν, ''Χριστός ανέστη εκ νεκρών'' ξέρω γω. Κι ο γιατρός να λέει ''τώρα, τώρα, αυτό σκεφτείτε, αυτό'', διότι η βελόνα στο μηχάνημα άρχισε να κινείται. Τι να πω; Αυθυποβολή; Προσευχή!"».

9444_MELINA_KANA_30012014.jpg

Πλέον, η τραγουδίστρια επέστρεψε στα live με ��μφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας: με εμφανείς τις αλλαγές στο παρουσιαστικό της, αλλά νικήτρια και πάντα χαμογελαστή, έκανε την περασμένη Παρασκευή την πρεμιέρα της με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο κόσμος τις χειροκρότησε θερμά!

9388_TSALIGOPOYLOY_KANA_30012014.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top