Cate Blanchett - Alec Baldwin απαντούν για την κακοποίηση της κόρης του Woody Allen!

Πώς εμπλέκονται στις καταγγελίες της 29χρονης;

Cate Blanchett - Alec Baldwin απαντούν για την κακοποίηση της κόρης του Woody Allen!

Στην καταγγελία της κόρης του Woody Allen ότι ο πατέρας της την κακοποίησε όταν ήταν 7 ετών, απάντησαν οι Cate Blanchett - Alec Baldwin, τους οποίους ενέπλεξε στην υπόθεση η ίδια η 29χρονη Dylan.

«Κι αν ήταν το παιδί σου, Cate Blanchett;», γράφει στην επιστολή – καταγγελία της η κόρη του σκηνοθέτη, αναφερόμενη ευθέως στην πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας του Woody Allen.

Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση της επιστολής, η Blanchett ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα και απάντησε στην Dylan: «είναι προφανές ότι είναι μία παλιά και επώδυνη κατάσταση για την οικογένεια και ελπίζω ότι θα βρουν έναν τρόπο επίλυσης του προβλήματος και γαλήνη».

Λιγότερο... ψύχραιμος ήταν ο Alec Baldwin, που βγήκε εκτός εαυτού στα social media μετά από «βροχή» μηνυμάτων από θαυμαστές του.

«Τι στο δι*ολο δεν πάει καλά μαζί σας; Νομίζετε ότι όλοι πρέπει να σχολιάζουμε και να παίρνουμε θέση πάνω σε μία τόσο ιδιωτική οικογενειακή κρίση; Κάνετε λάθος, αν νομίζετε ότι υπάρχει χώρος για μένα ή για οποιονδήποτε άλλο σ’ αυτό το αυστηρά οικογενειακό ζήτημα», έγραψε στο Twitter του ο ηθοποιός.

Θυμίζουμε πως, μέσω του εκπροσώπου του, ο Woody Allen αρνήθηκε για ακόμα μία φορά την κατηγορία της κακοποίησης, χαρακτηρίζοντας όσα αναφέρει η υιοθετημένη κόρη του «αναληθή και αισχρά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top