Η Τζένιφερ Λόρενς το νέο πρόσωπο του Dior

Θα υπογράψει ένα 3ετές συμβόλαιο αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Η  Τζένιφερ Λόρενς το νέο πρόσωπο του Dior
Είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα γυναικεία ονόματα στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλλυγουντ. Έχει στην κατοχή της ένα Όσκαρ, μια χρυσή σφαίρα και είναι μόλις 23 ετών. Η αμερικανίδα Τζένιφερ Λόρενς είναι πλέον περιζήτητη ακόμα και στον κόσμο της μόδας.

Ο οίκος Dior ετοιμάζει για τη νεαρή σταρ ένα τριετές συμβόλαιο αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων και αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία τους. Οι υπεύθυνοι του δημιουργικού τμήματος την επέλεξαν όπως λένε για τη νιότη, την κλασσική της ομορφιά και τη δυναμική του χαρακτήρα της .

Καθώς η καριέρα της Τζενιφερ Λορενς απογειωνόταν, συσφίγγονταν όλο και περισσότερο οι σχέσεις της με τον γαλλικό οίκο μόδας. Άλλωστε στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της, όταν παρέλαβε το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στον Οδηγό Αισιοδοξίας, τουαλέτα Dior επέλεξε να φορέσει.

Σε ότι αφόρα την προσωπική της ζωή, οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες θέλουν τη νεαρή σταρ να έχει αρραβωνιαστεί με τον αγαπημένο της Άγγλο ηθοποιό και μοντέλο Νικολας Χάουλτ. Εκείνος της πρόσφερε ένα διαμαντένιο μονόπετρο αξίας 200 χιλιάδων δολαρίων ενώ η οικογένεια της παρακολουθούσε συγκινημένη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top