Κ.Λέχου: «Δεν θέλω να κάνω παιδί. Δεν μου βγαίνει, άρα για κάτι άλλο είμαι πλασμένη»

«Φέτος δεν είχα καμία πρόταση από την τηλεόραση»

Κ.Λέχου: «Δεν θέλω να κάνω παιδί. Δεν μου βγαίνει, άρα για κάτι άλλο είμαι πλασμένη»

image (3).jpg
«Δεν παντρεύτηκα κρυφά, παντρεύτηκα έτσι όπως πρέπει να παντρεύονται οι άνθρωποι. Και νυφικό έβαλα και στην εκκλησία πήγα αλλά ήταν μια αιφνίδια απόφαση. Και πρέπει να εξομολογηθώ ότι την πήρα από ένα άσχετο γεγονός που μου συνέβη, το οποίο με έκανε να θελήσω να πάω κόντρα στους φόβους που είχα για το γάμο. Και ακόμα φοβάμαι, βέβαια, αλλά υπάρχει μια στιγμή που πρέπει να υπερβεί τους φόβους σου. Και ο Μάνος με βοήθησε πολύ στο να ξεπεράσω αρκετά αυτές τις φοβίες μου περί παντρειάς! Πιστεύουμε και οι δυο ότι παίρνεις μία ευλογία και μία δύναμη από την εκκλησία. Και εγώ πιστεύω πολύ στον θεό. Και αισθάνομαι ότι πήρα μία δύναμη και θα αντέξω» δήλωσε σε συνέντευξη της η πανέμορφη Κατερίνα Λέχου.
Στη συνέχεια ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να κάνει παιδί ενώ παραδέχεται πως δεν θα μπορούσε να είναι με έναν άντρα ο οποίος δεν είναι εργατικός μέσα στο σπίτι όπως ο πατέρας της.

Η Κατερίνα Λέχου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς και η πορεία της είναι αξιοζήλευτη. Ωστόσο παραδέχεται ότι φέτος δεν είχε καμία πρόταση από την τηλεόραση. «Καταρχήν θέλω να πω πως φέτος δεν είχα καμία πρόταση από την τηλεόραση. Αλλά για μένα το σενάριο είναι ο μαγνήτης, το επόμενο είναι το ανθρώπινο δυναμικό που θα ίο αναδείξει. Αν και νομίζω εκεί που πάσχουμε είναι το κείμενο. Σε ανθρώπινο δυναμικό ποτέ δεν ένιωσα απροστάτευτη, δεν είχα παράπονο από τους συναδέλφους. Και καλούς ηθοποιούς είχα και καλούς σκηνοθέτες και καλούς τεχνικούς, πάντα το σενάριο έπασχε γιατί εκεί βρίσκεται όλο το ενδιαφέρον και η προσοχή του κόσμου. Έχουν πέσει πολλά σενάρια στα χέρια μου που ήταν απογοητευτικά και δεν με άγγιξαν.», δήλωσε.

Όσο για το αν θα παρουσίαζε τηλεοπτική εκπομπή, η απάντησή της είναι αφοπλιστική: «Θα έπρεπε να ήταν μία πολύ εξειδικευμένη εκπομπή που να με αντιπροσωπεύει για να το κάνω. Κάτι που δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση. Τις προάλλες η Μενεγάκη μου είπε κάτι πολύ έξυπνο, πως έχει μάθει να μιλάει χωρίς σενάριο. Εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο. Έμαθα να μιλάω μέσα από ένα κείμενο. Αν μου το πάρεις δεν θα ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι οι παρουσιαστες στη μικρή οθόνη θα πρέπει να είναι τέρατα γνώσεων, και εννοώ εγκυκλοπαιδικών. Εγώ δεν ξέρω κ αν έχω αυτό το χάρισμα».

Καλλιτεχνικά... απωθημένα έχει; Υπάρχει κάποιος ρόλος στο θέατρο ή στο σινεμά που θέλει διακαώς να παίξει; «Όχι με την έννοια του απωθημένου, απλώς το κλασ��κό ρεπερτόριο είναι δέλεαρ, ένα στοίχημα για κάθε ηθοποιό. Τα έργα αυτά είναι διαχρονικά γι' αυτό και μου αρέσουν. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω κάποια στιγμή κείμενα σπουδαίων συγγραφέων που έχουν μείνει στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου.»

image (4).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top